TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD-assistent till Teknikföretagen i Stockholm

Nu söker Teknikföretagen en VD-assistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder ett omväxlande och intressant arbete? Vill du arbeta proaktivt och spela en viktigt roll hos en av Sveriges största arbetsgivarorganisationer? Då är detta tjänsten för dig. Teknikföretagen söker nu en VD-assistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm då deras nuvarande VD-assistent kommer att gå i pension. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en central och viktig roll med många interna och externa kontaktytor. Du kommer också att arbeta med mycket koordinering samt arbeta proaktivt genom att ta mycket egna initiativ för att på bästa möjliga sätt stötta VD, styrelsen, Föreningsledningen och AU. 
Teknikföretagen erbjuder sina anställda och konsulter fri tillgång till gym samt lunchrestaurang i organisationens lokaler. Du kommer också få ett eget rum i den mycket fräscha lokalen som är belägen centralt invid Östermalmstorg med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar vanliga kontorstider mellan 8.15-16.45, men beroende på säsong kan det bli kortare eller längre dagar. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse, som inleds med en gedigen introduktion. Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos TNG dem första 6 månaderna, och för rätt person därefter bli rekryterad till en fast tjänst hos Teknikföretagen. Vi gör löpande urval, och tjänsten kan tillsättas redan under annonseringstiden. Vi tar ej emot ansökningar via mejl utan hänvisar till att söka direkt via annonsen.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten söker vi dig som har:

För att lyckas i rollen sätter vi också stor lämplighet vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som person är självständig, strukturerad, proaktiv samt har en förmåga att självständigt hantera formalia och förutse förberedelsearbete för olika moment. Detta då det är många kontaktytor och hela organisationen arbetar med god framförhållning. Då vissa perioder innebär mer arbete är det också viktigt att du är flexibel, stresstålig och har en god prioriteringsförmåga.  

Alla lediga jobb