TNG
VD-assistent till Teknikföretagen i Stockholm

VD-assistent till Teknikföretagen i Stockholm

Nu söker Teknikföretagen en VD-assistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare Teknikföretagen
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-03-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Linnea Wäringe
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Nu söker Teknikföretagen en VD-assistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder ett omväxlande och intressant arbete? Vill du arbeta proaktivt och spela en viktigt roll hos en av Sveriges största arbetsgivarorganisationer? Då är detta tjänsten för dig. Teknikföretagen söker nu en VD-assistent till deras kontor på Östermalm i Stockholm då deras nuvarande VD-assistent kommer att gå i pension. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i en central och viktig roll med många interna och externa kontaktytor. Du kommer också att arbeta med mycket koordinering samt arbeta proaktivt genom att ta mycket egna initiativ för att på bästa möjliga sätt stötta VD, styrelsen, Föreningsledningen och AU. 
Teknikföretagen erbjuder sina anställda och konsulter fri tillgång till gym samt lunchrestaurang i organisationens lokaler. Du kommer också få ett eget rum i den mycket fräscha lokalen som är belägen centralt invid Östermalmstorg med närhet till mycket goda kommunikationer, restauranger och annan service.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

 • Administration till VD såsom hantering av mejl, kalender och kontakter i Outlook.
 • Resebokningar.
 • Praktiska förberedelser kring möten.
 • Viss ekonomisk administration.
 • Förbereda ledningsmöten, ta minnesanteckningar.
 • Administration kring möten med styrelse, stämma, valnämnder m.m.
 • Arbeta med projektinsats vid exempelvis årsstämmor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du arbetar vanliga kontorstider mellan 8.15-16.45, men beroende på säsong kan det bli kortare eller längre dagar. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse, som inleds med en gedigen introduktion. Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos TNG dem första 6 månaderna, och för rätt person därefter bli rekryterad till en fast tjänst hos Teknikföretagen. Vi gör löpande urval, och tjänsten kan tillsättas redan under annonseringstiden. Vi tar ej emot ansökningar via mejl utan hänvisar till att söka direkt via annonsen.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten söker vi dig som har:

 • Flera års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 • Erfarenhet av styrelsearbete och ledningsgrupper.
 • Gymnasieutbildning.
 • Flytande kunskap i svenska samt engelska tal och skrift.
 • Kunskap i Officepaketet. 
 • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, gärna inom juridik. Kunskap/erfarenhet från Svenskt Näringsliv eller behärskar tyska i tal och skrift är även det meriterande.


För att lyckas i rollen sätter vi också stor lämplighet vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som person är självständig, strukturerad, proaktiv samt har en förmåga att självständigt hantera formalia och förutse förberedelsearbete för olika moment. Detta då det är många kontaktytor och hela organisationen arbetar med god framförhållning. Då vissa perioder innebär mer arbete är det också viktigt att du är flexibel, stresstålig och har en god prioriteringsförmåga.  

Teknikföretagen

Teknikföretagen

Teknikföretagen är en av Sveriges största arbetsgivarorganisationer med 3 900 medlemsföretag som står för en tredjedel av Sveriges export. Bland medlemmarna finns globala företag som Ericsson, Scania, ÅF, ABB och Volvo men de flesta är betydligt mindre. Gemensamt är att de utvecklar varor och tjänster i världsklass och att nästan all försäljning sker i global konkurrens.Vårt uppdrag är "att främja medlemmarnas internationella konkurrenskraft och långsiktiga lönsamhet". Det vill säga att ge medlemsföretagen bästa möjliga konkurrensförutsättningar.Vi gör det genom att förhandla fram bästa möjliga löneavtal och villkor med de fackliga organisationerna, ge våra medlemmar rådgivning, förhandlingsstöd och kurser, med mera. Vi gör det också genom påverkan inom arbetsrätt, produkt- och kvalitetskrav samt villkor för utbildning och forskning och andra relevanta frågor. Vi vill bygga vidare på Sveriges historia som innovativ och teknisk stormakt genom att attrahera morgondagens talanger till ingenjörs- och teknikutbildningar.

Teknikföretagen
Uppdragsgivare Teknikföretagen
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-03-10
Linnea Wäringe
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Storgatan 5, Stockholm