TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VD till Followit i Lindesberg

Till Followit i Lindesberg söker vi en teknik- och personalorienterad VD.

Är du en ledare som är duktig på motivera och leda andra för att nå uppsatta mål? Har du en entreprenöriell ådra med stort intresse för teknik? Bra, då kan detta vara rollen för dig! På Followit får du leda en grupp kompetenta medarbetare som utvecklar, tillverkar och säljer avancerad spårningsutrustning. Företaget verkar på en internationell marknad inom ett flertal områden och ingår i den expansiva företagsgruppen Seafire AB. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som VD på Followit leder du ett företag som är en av de ledande aktörerna inom mobil och satellitpositionering av djur, fordon, transporter, människor och egendom. Produkterna och tjänsterna används främst av viltforskare, transport- och säkerhetsbranschen, för boskap och jakt, och av privatpersoner för övervakning av värdefull egendom. På Followit får du verka i en expansiv företagsgrupp med en platt organisation och korta beslutsvägar.

Efter sommaren flyttar företaget till nya fräscha och toppmoderna lokaler. 

Tjänstebil
Tjänstebil
Ny teknik
Ny teknik
6 v semester
6 v semester
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

På Followit finns idag 11 medarbetare och du rapporterar direkt till moderbolaget. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant utbildning med tidigare erfarenhet av att leda en teknikinriktad organisation. Du har ett stort tekniskt kunnande och trivs att arbeta med såväl operativa som strategiska frågor. 

Som ledare ger du dina medarbetare en tydlig riktningskänsla och motiverar dem så att ni når uppsatta mål. Du samarbetar effektivt med andra, är hänsynsfull, inlyssnande och utvecklar andra genom delegering. Vidare agerar du på eget initiativ. får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är idérik och främjar förändring och nytänkade. 

Då företaget verkar på en internationell marknad talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. 

 

Alla lediga jobb