TNG
VD till Residence Christie´s nya kontor i city

VD till Residence Christie´s nya kontor i city

Är du nästa chef på Residence Christie´s, den exklusiva fastighetsmäklaren, som står redo att starta upp nya områden i city?

Arbetsgivare Residence Christie´s
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-05
Centralt kontor Centralt kontor
Löne&shyutveckling Löne­utveckling
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Claudia Ullreich
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Är du nästa chef på Residence Christie´s, den exklusiva fastighetsmäklaren, som står redo att starta upp nya områden i city?

Är du en sann entreprenör med viljan att driva ditt egna företag och bygga vidare varumärket för Sveriges ledande aktör vid förmedling av exklusiva hem och gårdar, Residence Christie´s, så erbjuder vi ett fantastiskt chefsjobb!

Till vår expansion söker vi fyra ledare som var och en kommer bli VD över ett av fyra nya områden i Stockholms innerstad; Vasastan, Kungsholmen, Östermalm och Södermalm. En unik möjlighet för dig som har en bakgrund som chef, egenföretagare eller franchisetagare och vill prägla en egen verksamhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Residence Christie´s erbjuds du en unik möjlighet att ta dig an något nytt samtidigt som du har ett etablerat och välkänt varumärke i ryggen. Vi ger dig chansen att vara med i starten av vår expansion där du får skapa ditt eget framgångsrika team av fastighetsmäklare. Här får du leda din verksamhet i rätt riktning genom långsiktigt engagemang och tydligt målfokus med siktet inställt på att bygga värde och lönsamhet i det nya bolaget. 

Det blir ett fritt arbete med stort eget ansvar. Kommer du inte från branschen eller saknar bakgrund som fastighetsmäklare? Var inte orolig, vi rekryterar gärna utanför nätverket för att hitta riktigt bra ledare!

Residence är en del av Christie´s International Real Estate, som har en världsomspännande verksamhet och är det största existerande nätverket för exklusiva bostäder. Vi har en tydlig nisch och är stolta över att leverera personlig, professionell service och unik expertis inom prestigeförsäljning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som VD för ett av våra områden i innerstan kommer du att:

  • starta upp din verksamhet från grunden i egen regi
  • skapa affärs- och marknadsplan 
  • ha verksamhetsansvar i form av budget, resultat och personal
  • rekrytera nya mäklare till teamet som du leder, engagerar och coachar
  • aktivt jobba med försäljning, nätverkande och affärsutveckling
  • jobba löpande med marknadsföring, adekvat exponering av varumärket och digital synlighet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Totalt är det fyra nya ledare vi söker på Residence Christie´s och du blir VD över antingen Vasastan, Östermalm, Kungsholmen eller Södermalm. Även om du kliver in i ett koncept som är väl beprövat sedan många år tillbaka, kommer du att utforma och prägla just ditt marknadsområde.

I uppstarten ger vi dig en gedigen introduktion och stöttning av vår Sverige-VD Pontus Kopparberg, för bästa möjliga förutsättningar i din nya roll.

Till en början får du tillgång till Residences Christie´s kontor på Sturegatan, men ambitionen är att du inom kort ska hitta en egen lokal i navet av ditt marknadsområde.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Att axla rollen som VD för ett område på Residence Christie´s är ett utmanande men roligt uppdrag. Här trivs du som motiveras av att driva en verksamhet "from scratch" med allt vad det innebär; stort ansvar, hög förändringstakt samt möjlighet att påverka och implementera nya idéer som du tror på.

För att lyckas som chef här behöver du ha bevisad erfarenhet av att leda och driva ett affärsområde eller bolag med lönsamhet, ha god vana av att leda personal samt ha arbetat med försäljning och affärsutveckling. Kanske har du gjort en liknande resa tidigare där du framgångsrikt byggt upp ett bolag (eget eller via franchise) från grunden.

Förutom detta är du en person med god förståelse för digital marknadsföring och har ett intresse för att skapa affärsmöjligheter via nya, kreativa sätt att tänka kring varumärkesbyggande aktiviteter. Eftersom vi är en del av ett internationellt koncept men verksamma lokalt, behöver du tala flytande svenska och engelska.

Som person söker vi dig som är en "doer" i form av att du agerar på egna initiativ och får saker att hända. Du är en affärsutvecklare ut i fingerspetsarna, tar vara på möjligheter och är en god nätverkare. Dessutom har du förmågan att leda ett team mot högt uppsatta mål genom att coacha, engagera och motivera. Ditt ledarskap präglas av goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer.

Residence Christie´s

Residence Christie´s

Residence, som är en del av Christie’s International Real Estate, är specialister på försäljning av Sveriges mest exklusiva bostäder. Vi representerar ett brett spektrum av bostäder, från storstadens våningar och townhouse till exklusiva villor och sjöställen samt slott och gårdar.

Genom våra lokala kontor i såväl Stockholm, Skåne som på Västkusten arbetar vi primärt med större innerstadsvåningar och villor i de mest attraktiva områdena samt med sjöställen, slott och gårdar. De regionala marknaderna stöds av såväl sitt egna kontaktnät som vårt nationella och internationella kontaktnät som i detta segment saknar motstycke.

Vi är alla delägare/partners vilket skapar ett för vår bransch helt unikt samarbete mellan företagets mäklare, och ger dig som kund tillgång till detta segments absolut största kontaktnät, större tillgänglighet och väsentligt högre servicenivå.

Residence Christie´s
Arbetsgivare Residence Christie´s
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-01-05
Claudia Ullreich
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet

Sturegatan 24