TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Veolia i Solna söker en servicetekniker

Vill du utvecklas i din roll som servicetekniker och arbeta med vattenrening?

Här finns möjligheten att arbeta med underhåll och service av anläggningar inom processvatten och använda din erfarenhet som servicetekniker. Nu utökar vi på Veolia Water Technologies i Solna teamet som arbetar med service av våra anläggningar med en servicetekniker. Hos oss får du chans att arbeta i en självständig och utvecklande roll där serviceuppdragen varierar med våra kunders olika behov.

Ta chansen och bli en del av oss. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som vill vara en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar processtekniska lösningar för vattenrening är detta en perfekt möjlighet. Som servicetekniker kommer du arbeta med underhåll av anläggningar inom processvatten. Anläggningarna bygger på jonbytesteknik och membranteknik. Du blir en del av ett team av andra servicetekniker. Som servicetekniker arbetar du främst självständigt, men även i team av andra servicetekniker vid större underhållsarbete.

Våra applikationer för processvatten finns bland annat inom läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk. Ett exempel på en processteknisk lösning är till ett kraftvärmeverk där vi levererar en komplett anläggning för produktion av totalavsaltat och avgasat spädvatten. Då vi har kunder inom olika typer av branscher får du här chans att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Du får även chans att bli en del av ett internationellt och stabilt bolag som bidrar till renare vatten och därmed även en bättre miljö.

Du kommer att bli erbjuden en marknadsmässig lön samt ett attraktivt förmånspaket i form av:

Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård
Tjänstebil
Tjänstebil
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Service och underhåll av anläggningar inom processvatten. Underhållet varierar i komplexitet, men omfattar teknikområden som styr/regler, el, mekanik och pneumatik. Våra kunder finns inom bland annat läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker kommer du ingå i ett team av andra servicetekniker. Du kommer att utgå från kontoret i Solna strand. Resor, inom Sverige, är en naturlig del av rollen och antalet övernattningar per år uppgår till ca 25-30. Beredskap ingår i tjänsten och förekommer ca var sjätte vecka. Du kommer att få möjlighet till utbildning, intern som extern, för att utveckla din kompetens inom processvatten.

VEM ÄR DU?

Det är meriterande om du har:

Då rollen är självständig söker vi dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ta ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med problemlösning och är skicklig på att analysera och hitta lösningar. Då du är vårt ansikte utåt mot kund så söker vi dig med en god kommunikativ förmåga, serviceorientering och som trivs i mötet med nya människor. Arbetet som servicetekniker sker oftast självständigt, men vid större underhåll arbetar vi i team varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Du har även en förmåga att hålla ordning och struktur på det du gör. Då vi är ett team som jobbar med ständiga förbättringar söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och där du bidrar till att förbättra processer och rutiner.

Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb