TNG
Veolia i Solna söker en servicetekniker

Veolia i Solna söker en servicetekniker

Vill du utvecklas i din roll som servicetekniker och arbeta med vattenrening?

Arbetsgivare Veolia Water Technologies
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-10-04
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Friskvård Friskvård
Tjänstebil Tjänstebil
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Vill du utvecklas i din roll som servicetekniker och arbeta med vattenrening?

Här finns möjligheten att arbeta med underhåll och service av anläggningar inom processvatten och använda din erfarenhet som servicetekniker. Nu utökar vi på Veolia Water Technologies i Solna teamet som arbetar med service av våra anläggningar med en servicetekniker. Hos oss får du chans att arbeta i en självständig och utvecklande roll där serviceuppdragen varierar med våra kunders olika behov.

Ta chansen och bli en del av oss. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

För dig som vill vara en del av ett världsledande företag som designar, levererar och driftar processtekniska lösningar för vattenrening är detta en perfekt möjlighet. Som servicetekniker kommer du arbeta med underhåll av anläggningar inom processvatten. Anläggningarna bygger på jonbytesteknik och membranteknik. Du blir en del av ett team av andra servicetekniker. Som servicetekniker arbetar du främst självständigt, men även i team av andra servicetekniker vid större underhållsarbete.

Våra applikationer för processvatten finns bland annat inom läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk. Ett exempel på en processteknisk lösning är till ett kraftvärmeverk där vi levererar en komplett anläggning för produktion av totalavsaltat och avgasat spädvatten. Då vi har kunder inom olika typer av branscher får du här chans att utveckla och bredda din tekniska kompetens. Du får även chans att bli en del av ett internationellt och stabilt bolag som bidrar till renare vatten och därmed även en bättre miljö.

Du kommer att bli erbjuden en marknadsmässig lön samt ett attraktivt förmånspaket i form av:

 • Tjänstebil/servicebil
 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • Arbetstidsförkortning
 • Privat sjukvårdsförsäkring
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Service och underhåll av anläggningar inom processvatten. Underhållet varierar i komplexitet, men omfattar teknikområden som styr/regler, el, mekanik och pneumatik. Våra kunder finns inom bland annat läkemedelsindustrin, pappers och massaindustrin och kraftvärmeverk.

 • Felsökning, reparation, installation, ombyggnation, driftsättning och service av anläggningar och kringutrustning inom processvatten.
 • Som servicetekniker bidrar du även till försäljning och uthyrning av produkter och tjänster.
 • Viss administration och dokumentation av utförda uppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som servicetekniker kommer du ingå i ett team av andra servicetekniker. Du kommer att utgå från kontoret i Solna strand. Resor, inom Sverige, är en naturlig del av rollen och antalet övernattningar per år uppgår till ca 25-30. Beredskap ingår i tjänsten och förekommer ca var sjätte vecka. Du kommer att få möjlighet till utbildning, intern som extern, för att utveckla din kompetens inom processvatten.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Du har flerårig erfarenhet som servicetekniker inom industri eller liknande verksamhet.
 • Du har en generell teknisk kompetens inom mekanik, el, pneumatik och styr/regler.
 • Du har en generell kunskap inom Office-paketet och van att hantera datorer.
 • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Du har B-körkort 

Det är meriterande om du har:

 • erfarenhet av processvatten- eller vattenreningsanläggningar.
 • elbehörighet och/eller kunskap i PLC-programmering.
 • teknisk utbildning (flerårig erfarenhet bedöms som likvärdig).
 • BE-körkort.

Då rollen är självständig söker vi dig som har en förmåga att ta egna initiativ och ta ansvar för dina uppgifter. Du gillar att arbeta med problemlösning och är skicklig på att analysera och hitta lösningar. Då du är vårt ansikte utåt mot kund så söker vi dig med en god kommunikativ förmåga, serviceorientering och som trivs i mötet med nya människor. Arbetet som servicetekniker sker oftast självständigt, men vid större underhåll arbetar vi i team varför vi söker dig som samarbetar bra med andra. Du har även en förmåga att hålla ordning och struktur på det du gör. Då vi är ett team som jobbar med ständiga förbättringar söker vi dig som trivs i en föränderlig miljö och där du bidrar till att förbättra processer och rutiner.

Välkommen med din ansökan!

Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies

VA Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom miljö och vattenrening och utgör en av tre delar inom Veolia Water Technologies AB. De övriga två delarna utgörs av AnoxKaldnes och Hydrotech. VA-ingenjörerna arbetar idag uppdelat på affärsområdena Entreprenad, Processvatten och Automation & IT och är ca 55 anställda på sex platser i landet. VA Ingenjörerna genomför projekt från idé till färdig anläggning. Veolia Group är världsledande inom optimering av resurshantering. Med nästan 169 000 anställda över hela världen designar och producerar koncernen lösningar för vatten, avfall och energihantering som bidrar till en hållbar utveckling av samhället och industrin.