TNG
Vi söker controller till marinföretag i Göteborg

Vi söker controller till marinföretag i Göteborg

Har du en analytisk förmåga och vill jobba inom ekonomi? Nu söker vi en Controller till ett teknikföretag i Göteborg!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-12
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Kandidatansvarig Göteborg
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Har du en analytisk förmåga och vill jobba inom ekonomi? Nu söker vi en Controller till ett teknikföretag i Göteborg!

Vi söker dig som brinner för ekonomi, har tidigare erfarenhet som controller och letar efter möjligheten att utvecklas inom området. Känner du igen dig, har vi en spännande roll för dig att jobba som controller i projektform, för omgående start till ett internationellt och grönt marinföretag! I rollen som Controller kommer du arbeta nära projektledare och bidra med ett ekonomiskt perspektiv i form av bland annat kostnadskontroller och budgetansvar. Ta chansen och bidra med optimering och lönsamhet i en organisation som arbetar med hållbara lösningar!

Är du redo för denna spännande roll som controller? Välkommen med din ansökan redan idag med ett engelsk CV då företaget verkar internationellt. Urvalet kommer ske löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten innebär ett spännande arbete i ett internationellt och expansivt företag. Du erbjuds en roll som spindeln i nätet i olika projekt där du får användning för din förmåga att tänka strategiskt, din noggrannhet och din analytiska förmåga. Din roll fyller en viktigt funktion för genomförandet och genomdrivandet av projekt och du får en roll med många kontaktytor!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Agerar som stöd till projektledarna i kostnadskontroll och andra ekonomiska aspekter av projektet
  • Stötta projektledare i att utveckla och överblicka projektbudgetar samt prognoser
  • Rapportera avvikelser till nyckelpersoner inom företaget
  • Tätt samarbete med business controller och projektledare
  • Säkerställa rätt fakturering och betalning
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbete på ett modernt kontor beläget i Göteborg och för dig som åker kollektivt så har du nära till kollektivtrafik. För dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. Därmed kommer även intervjuer hållas på engelska.

Uppdraget är initialt ett bemanningsuppdrag på 6 månader med god chans till förlängning. Detta innebär att du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår kund. För oss är det viktigt att du som konsult känner dig trygg och du omfattas självfallet av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ekonomikandidatexamen eller motsvarande och vill utvecklas inom ekonomi. Vidare ser vi att du har ett par års erfarenhet av controller funktioner och är hungrig på att utvecklas. Då engelska är koncernspråket och företaget verkar internationellt är det ett krav att du behärskar engelska, i båda tal och skrift. Meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån produktion, industri eller tillverkning.

Som person är du analytisk med en god förmåga att hantera flera projekt samtidigt. Du trivs med samarbete i arbetet och att vara drivande samtidigt som du sköter ditt arbete med noggrannhet. Vidare ser vi att du är kommunikativ och lösningsorienterad i ditt arbete.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-12
Kandidatansvarig Göteborg
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Kandidatansvarig Göteborg

031-7612229

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16