TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Vikariat inom kundtjänst till Bliwa

Vill du jobba med kundtjänst på ett av Stockholms modernaste försäkringsbolag, har ett intresse för försäkringar och kundservice?

Vi söker nu 1 ny medarbetare på ett vikariat inom kundtjänst hos försäkringsbolaget Bliwa där strävan efter högkvalitativ service står i fokus. Vill du lära dig mer om försäkringar och vill bidra till en hög kundnöjdhet? Vill du vara en del av bolagets fortsatta utveckling inom försäkringsområdet? Nu söker vi ytterligare 1 kundtjänstmedarbetare till deras team på ett vikariat inom kundtjänst med start XX. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att lära dig om försäkringar samtidigt som du utvecklas inom kundservice och administration. Du kommer att bli del av ett härligt team som tillsammans arbetar för att ge bästa möjliga service till företagets kunder. Det finns goda möjligheter att växa och utvecklas hos Bliwa. Kontoret ligger i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Massage
Massage
Bonus
Bonus

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Frågorna kan beröra flertalet olika produktområden inom liv- och inkomstförsäkring.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kontoret ska inom kort flytta och kommer att ligga i fräscha lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Detta är en rekrytering till ett vikariat på XX månader hos Bliwa med start XX. Tjänsten inleds med en grundlig 3 veckors introduktionsutbildning.

Urval och intervjuer sker löpande hos oss på TNG.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet från kundtjänst, trivs i en serviceroll och har ett intresse för försäkringar. Har du tidigare erfarenhet från försäkring eller finans är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har arbetat i en kundserviceroll eller i en tjänst med mycket kundkontakt. Du är duktig på att skapa och underhålla goda relationer, har ett tydligt kundfokus, har en säljande personlighet och gillar att driva dialogen framåt.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och stresstålig då det stundvis är högt tryck i kundtjänsten. Du behöver vara förtroendeingivande, ha pondus och förstå vikten av att jobba under hög sekretess. Vi ser att du är en person som gillar att lära nytt, att utvecklas och är nyfiken på din omgivning. Du talar och skriver mycket god svenska, samt har goda kunskaper i engelska.

Alla lediga jobb