TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

VVS-säljare med bred produktkunskap

Har du erfarenhet inom VVS och drivs av möte med kund och att ge professionell service? Då är det här en roll för dig!

Arbetar du idag som VVS-montör eller rörläggare och vill ta steget mot sälj? Eller jobbar du idag som säljare inom branschen och är redo för nästa utmaning? Vi erbjuder en roll som utesäljare med placering i norra Norrland där du utgår från hemmet och planerar själv din arbetsdag. Carpings ger dig bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas inom sälj samt att du får möjlighet att arbeta med både befintliga nöjda kunder och nykundsbearbetning inom regionen. Trivs du att arbeta fritt under ansvar så är den här tjänsten rätt! Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett företag med över 70 års erfarenhet av VVS-branschen. Carpings är ett lönsamt och ekonomiskt stabilt bolag som jobbar långsiktigt och har hittat sin plats på marknaden.

Carpings är fortfarande familjeägt och månar mycket om sin personal och för att behålla den familjära entreprenörskänslan. Det är korta beslutsvägar på bolaget och du kommer därför att kunna påverka i stor utsträckning då företagsledningen är måna om att lyssna på personalen önskemål och kundernas behov.

Som säljare på Carpings kommer du att jobba självständigt med stor frihet att själv styra din arbetsdag. Rollen är mycket resultatstyrd och hur du lägger upp arbetsveckorna är upp till dig. I bolaget finns flera andra säljare i samma roll för råd och stöd, speciellt under introduktionsfasen.

Du kommer bli erbjuden en fast grundlön kombinerat med ett generöst provisionssystem. I tjänsten ingår också tjänstebil, friskvårdsbidrag, fri mobil, 6 veckors semester och en årlig hälsoundersökning. 

Du kommer få ta över en mängd nöjda kunder i ditt distrikt, vilket gör att du redan från början får varva nykundsbearbetning med att vårda befintliga relationer.

Tjänstebil
Tjänstebil
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I arbetsuppgifterna ingår:

Du kommer ta över en befintlig kundbas och får redan från början fortsätta den goda relation kunderna haft med tidigare säljare. Samtidigt kommer en viktig del i ditt arbete vara att fortsätta prospektera och boka möten med nya kunder, exempelvis rörfirmor, installatörer och butiker.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta helt och hållet från hemmet, med resor till kunder runt om i ditt distrikt, vilket sträcker sig från Umeå i söder till Kiruna i norr. Många av Carpings kunder är små och mellanstora aktörer som befinner sig utanför tätorterna. Ofta har du runt 4 kundbesök om dagen och cirka 7-9 övernattningar i månaden, beroende på placeringsort.

Tjänsten är på heltid och startar efter sommaren så snart rätt person kan vara på plats. 

VEM ÄR DU?

Vi ser att du som söker har tidigare praktisk erfarenhet inom VVS, är väl bekant med relevanta termer och begrepp samt har en bred produktkunskap. Dina kunskaper och erfarenheter inom VVS kommer vara nyckeln till att kunna ge dina kunder professionella råd om företagets produkter och dess användning.

Tidigare säljerfarenhet är meriterande och har du sälj med dig inom branschen, fältsäljare eller kanske butikssäljare på ett VVS-företag, kommer du lätt in i den här rollen. Eller så har du tidigare arbetat som exempelvis VVS-montör / rörläggare och är redo att ta steget till en säljande roll. Självklart trivs du med kundkontakter och har lätt för att skapa relationer.

Då det är ett fritt jobb krävs också att du är ansvarstagande och disciplinerad. Du behöver själv kunna leta upp nya kunder och bör tycka nykundsbearbetning är stimulerande.

Alla lediga jobb