TNG
Webbredaktör till Preem i Stockholm omgående

Webbredaktör till Preem i Stockholm omgående

Är du en erfaren webbredaktör som är tillgänglig omgående? Gillar du att jobba med analys och content? Läs mer!

Uppdragsgivare Preem AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-20
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Therese Goldring
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Är du en erfaren webbredaktör som är tillgänglig omgående? Gillar du att jobba med analys och content? Läs mer!

Preem söker nu en erfaren webbredaktör till sitt kontor i Stockholm! Det är start omgående och ett uppdrag som pågår fram till och med september 2019. Har du erfarenhet av att jobba digitalt, med en bra känsla för såväl språk och innehåll som analys och vill jobba med ett välkänt varumärke? Skicka in din ansökan nu!

Jobba för framtiden redan idag

Jobba för framtiden redan idag

Hos Preem kommer du i rollen som webbredaktör att planera, producera, samordna och publicera engagerande innehåll för Preems webbplatser och andra digitala kanaler. Du har många kontaktytor och kommer ha nytta av sina sociala färdigheter. 

Den här tillsättningen är ett konsultuppdrag fram till september 2019 med start omgående och jobba ute hos Preem hela perioden. Du kommer snabbt bli en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. 

Beskrivning av tjänsten

Beskrivning av tjänsten

Som webbredaktör kommer du att arbeta brett i organisationen och med både interna intressenter samt externa byråer och samarbetspartners. Dina arbetsdagar varierar men kommer innefatta bland annat: 

  • Optimera och forma innehållet för bästa sökvänlighet
  • Löpande utveckling, uppdatering, optimering analys och uppföljning av webbplatserna
  • Följa upp statistik och trafik på webbsidorna samt analys och utvärdering i Google Analytics
  • Bidra med insikter och idéer till webbstrategi
  • Skapa kampanjsidor och andra sidor efter organisationens behov
  • Säkerställa varumärket och tonalitet samt att grafisk profil och skrivregler följs
  • Innehåll och publicering i sociala medier
Har du den här bakgrunden?

Har du den här bakgrunden?

Då du har många kontaktytor både internt och externt så det ställs höga krav på din förmåga att kommunicera och samverka. Du behöver också ha en gedigen kunskap och erfarenhet som webbredaktör eller liknande, då uppdraget är under en begränsad period och du kommer att ansvara för dina arbetsuppgifter självständigt.

Är det här du?

Är det här du?

För den här rollen ser vi att du har en relevant högskoleexamen eller liknande samt minst 5 års erfarenhet som webbredaktör eller roller med motsvarande arbetsuppgifter i digitala kanaler. Då du arbetar självständigt behöver du också vara en god skribent och ha känsla för bild och form. I rollen kommer du att ha många kontaktytor och det är bra om du tidigare har arbetat mot webbyråer och andra leverantörer inom det digitala området. Systemmässigt kommer du att jobba dagligen med EpI-server, Photoshop och InDesign så vi förutsätter att du har god kunskap i de systemen. 

Som person är du kreativ, engagerad och driven. Du kan ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna initiativ, men gillar samtidigt att jobba i team och etablera långsiktiga relationer. Låter det här som ett uppdrag som passar dig? Välkommen med din ansökan! 

Preem AB

Preem AB

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Preems två raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter råolja per år. Vår verksamhet omfattar produktion, försäljning, distribution samt trading och varuförsörjning. Vi förädlar och säljer bensin, diesel, eldningsoljor och förnybara drivmedel till företag och privatpersoner i Sverige. Drygt 2/3 av produktionen exporteras. Vi har också ett rikstäckande servicenät med 570 tankställen för privat- och yrkestrafik. Preem AB har drygt 1 400 anställda varav 950 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2016 var Preems omsättning 56 miljarder SEK.

Preem AB
Uppdragsgivare Preem AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-20
Therese Goldring
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Therese Goldring

070 145 54 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Warfinges väg 45, Stockholm