TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Webbredaktör till Preem i Stockholm omgående

Är du en erfaren webbredaktör som är tillgänglig omgående? Gillar du att jobba med analys och content? Läs mer!

Preem söker nu en erfaren webbredaktör till sitt kontor i Stockholm! Det är start omgående och ett uppdrag som pågår fram till och med september 2019. Har du erfarenhet av att jobba digitalt, med en bra känsla för såväl språk och innehåll som analys och vill jobba med ett välkänt varumärke? Skicka in din ansökan nu!

Jobba för framtiden redan idag

Hos Preem kommer du i rollen som webbredaktör att planera, producera, samordna och publicera engagerande innehåll för Preems webbplatser och andra digitala kanaler. Du har många kontaktytor och kommer ha nytta av sina sociala färdigheter. 

Den här tillsättningen är ett konsultuppdrag fram till september 2019 med start omgående och jobba ute hos Preem hela perioden. Du kommer snabbt bli en viktig del av Preem – en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och ambitionen att vara bäst i branschen när det gäller hållbarhet. 

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård

Beskrivning av tjänsten

Som webbredaktör kommer du att arbeta brett i organisationen och med både interna intressenter samt externa byråer och samarbetspartners. Dina arbetsdagar varierar men kommer innefatta bland annat: 

Har du den här bakgrunden?

Då du har många kontaktytor både internt och externt så det ställs höga krav på din förmåga att kommunicera och samverka. Du behöver också ha en gedigen kunskap och erfarenhet som webbredaktör eller liknande, då uppdraget är under en begränsad period och du kommer att ansvara för dina arbetsuppgifter självständigt.

Är det här du?

För den här rollen ser vi att du har en relevant högskoleexamen eller liknande samt minst 5 års erfarenhet som webbredaktör eller roller med motsvarande arbetsuppgifter i digitala kanaler. Då du arbetar självständigt behöver du också vara en god skribent och ha känsla för bild och form. I rollen kommer du att ha många kontaktytor och det är bra om du tidigare har arbetat mot webbyråer och andra leverantörer inom det digitala området. Systemmässigt kommer du att jobba dagligen med EpI-server, Photoshop och InDesign så vi förutsätter att du har god kunskap i de systemen. 

Som person är du kreativ, engagerad och driven. Du kan ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna initiativ, men gillar samtidigt att jobba i team och etablera långsiktiga relationer. Låter det här som ett uppdrag som passar dig? Välkommen med din ansökan! 

Alla lediga jobb