TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Frontend-utvecklare till elskling.se i Stockholm

Utvecklare med ett öga för design till elskling.se i Stockholm

Är du en kreativ Frontend-utvecklare som gillar att testa ny teknik som t.ex. React. Har du dessutom ett öga för design?

På elskling.se i Stockholm får du chansen att jobba med Frontend-utveckling och design i ett företag där entreprenöriell anda råder. Vi jobbar kreativt, testar ny teknik som tex. React och har kul tillsammans! I din roll som Frontend-utvecklare kommer du att ha stora möjligheter att själv påverka din roll efter ditt intresse samtidigt som du bidrar till att det blir enklare för privatpersoner och företag att välja bland över 5000 elavtal.
Du blir en värdefull kollega i ett team av frontend-utvecklare där vi ständigt lär oss nya saker genom att vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra och vågar tänka nytt.

VI ERBJUDER DIG

• en bred roll som frontend-utvecklare med möjlighet att utveckla kreativt och testa ny teknik
• varierade arbetsuppgifter där du jobbar med utveckling och design av alla Elsklings produkter
• flera utvecklingsvägar där du har möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen
• bra förutsättningar till balas mellan privat-och arbetsliv.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Ny teknik
Ny teknik
Centralt kontor
Centralt kontor
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

• agil frontend-utveckling, design och underhåll av webbsidor
• kodning i HTML5, CSS3
• programmering i Javascript
• delta i mindre och större utvecklingsprojekt.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Det är totalt 16 anställda på företaget och i ditt närmast team får du arbeta med 4 andra ambitiösa utvecklare. Det blir ett varierat arbete där du får jobba med både design och programmering i olika spännande projekt som är kopplade till alla Elsklings produkter; elskling.se, elskling.no, företagstjänster och jämförsäkring.se. Då Elskling.se sedan mars 2018 ingår i Zmarta Group är vi glada att kunna erbjuda nya spännande projekt tillsammans med Zmarta och utvecklingsvägar inom båda bolagen.

MER OM DIG

Vi tror att du är en utvecklingsinriktad person som drivs av ditt intresse för frontend-utveckling. Du gillar att arbeta i team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Du har erfarenhet av design och frontend-utveckling i CSS, Javascript och HTML sedan tidigare. Har du programmeringskunskaper i PHP är det meriterande, men inget krav. Har du skapat konsumentanpassade webbsidor är detta också ett plus.

Alla lediga jobb