TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Weidmüller söker en Teknisk Säljare

Internationella Weidmüller i Göteborg söker nu en teknisk säljare!

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där lösningsförsäljning och kundrelationer står i fokus? Har du kompetens inom el och erfarenhet av teknisk försäljning? Då borde du ta chansen och söka tjänsten som Weidmüllers nya tekniska säljare med ansvar för region väst! Weidmüller erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett starkt varumärke samt att vidareutveckla relationerna i din region. Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som teknisk säljare hos Weidmüller får du chansen att arbeta med ett väletablerat varumärke och produkter av hög kvalité. Weidmüller marknadsför och säljer kundanpassade lösningar och produkter inom el/automation. Som teknisk säljare blir du en del av ett internationellt och stabilt företag med en familjär kultur. Du får friheten att själv lägga upp dina arbetsdagar för att nå uppsatta mål och du erbjuds, förutom tjänstebil och friskvårdsbidrag, även en bonus.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen innefattar ett distriktansvar som sträcker sig från Mölndal till Kristinehamn. Du kan utgå hemifrån, men har även möjlighet att utgå från vårt kontor i Göteborg (Högsbo). Dagsresor är ett naturligt inslag i rollen och antalet övernattningar per år uppskattas till 30. Du blir del av ett säljteam bestående av 10 personer. Totalt är vi ca 50 personer på Weidmüller i Norden. Vårt nordiska huvudkontor ligger i Malmö där dina kollegor inom bland annat säljsupport och teknisk support är lokaliserade. Tillverkningen av våra produkter sker i andra delar av världen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk lösningsförsäljning och med grundläggande kompetens inom el. Har du även kompetens inom automation ser vi det som meriterande. I grunden har du en gymnasial utbildning (eller högre) inom el. Du är van att arbeta i något CRM-system och då du kommer att verka på den nationella marknaden, men ingår i ett internationellt bolag så förväntas du ha goda kunskaper i både svenska och i engelska.

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga långsiktiga kundrelationer. Därtill har du en förmåga att lyssna in och analysera kundens behov, men har också en god förmåga att övertyga. Du är resultatorienterad och drivs av att nå uppsatta mål. Då detta är en självständig roll söker vi dig som är bra på att ta initiativ och ansvar för dina arbetsuppgifter.

Alla lediga jobb