TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Elektronikingenjör till Eletta Flow

Eletta Flow söker en elektroingenjör inom mixed signal till deras huvudkontor i Stockholm

Är du elektronikingenjör med erfarenhet inom analoga system samt har intresse för produkter inom analog mätning? Trivs du i en organisation med kundnära produktutveckling och spännande teknik? På Eletta Flow får du jobba med mixed signal elektronik inom ett brett spann av olika arbetsprocesser. Du får möjlighet att arbeta med förbättring av befintliga produkter samt med framtagning och utveckling av nya produkter. I den här rollen ges du möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper inom analoga system, digital design, inbyggda systemprogrammering, PCB-CAD och trådlös kommunikation.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Elettas flödesmätare är en unik produkt som kan användas inom mätning av gas- och vätskeflöde med hjälp av differenstryck. Arbetet med att utveckla våra produkter har tagit ny fart och vi söker idag en elektronikkonstruktör med erfarenhet av inbyggda system. Vi erbjuder dig en intressant och utvecklande roll där du får möjlighet att dagligen jobba med, och utveckla din kompetens inom, elektronik och CAD-design.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som elektronikingenjör kommer du att arbeta med utveckling av elektronik. Det kan till exempel handla om kretskortskonstruktion, trådlös kommunikation eller hårdvarunära programmering. Ingen dag är den andra lik och arbetet utförs främst i team. Du kommer att ansvara för egna delar i projekten med ansvar för hela projektflödet, dvs. allt från förstudier, koncept, design, verifiering, prototypframtagning till industrialisering och produktion. Du kommer att ha möjlighet att ta ett ansvar för processen och arbeta nära produktionen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att ha kontakter med kunder, leverantörer, dotterbolag och distributörer, men även närvara på mässor och konferenser. 

VEM ÄR DU?

Eletta expanderar i dagsläget inom elektronikutveckling och söker därför en Master- eller civilingenjör inom elektronik.  Flerårig elektronikerfarenhet inom inbyggda system från yrkeslivet eller från privata intressen är meriterande. Du har ett stort intresse för att arbeta med inbyggda system och konstruktion av analog och digital hårdvara. Vi hoppas att du även har förståelse för interaktionen mellan mjuk- och hårdvara. Du är kunnig inom programmering med programmeringsspråken C eller C++.

Då tjänsten innebär internationella kontakter samt samarbete med Eletta globalt, är kunskaper i Engelska i tal och skrift ett krav.
Som person är du ansvarstagande med stort eget driv och initiativförmåga. Du har en god analytisk förmåga, göra rationella bedömningar och är problemlösningsorienterad. Vi söker en "doer" med god social förmåga. Som person är du prestigelös, nyfiken och öppen för att realisera såväl dina egna som andras idéer.

 

Alla lediga jobb