TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

20 st inom AML och KYC till Swedbank i Stockholm

Har du jobbat med AML / KYC och är ute efter att utvecklas inom bank och finans? Till Swedbank söker vi nu 20 administratörer!

Till Swedbank söker vi nu massor av nya medarbetare inom AML och KYC - är du en av dem? Detta är en perfekt utmaning för dig som har erfarenhet av AML och KYC och vill fortsätta din karriär inom bank och finans. Här får du möjlighet att axla stort ansvar för att motverka penningtvätt och bedrägerier samt utvecklas inom compliance. Är du intresserad? Varmt välkommen att söka! Och du: vänta inte för länge med att skicka in din ansökan, processen kommer gå fort!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuder vi dig en lärorik och viktig roll inom KYC och AML. Du kommer till en drivet team och får vara med och utveckla arbetat för att säkerställa ett hållbart och gediget sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Här är vi kvalitetsmedvetna och jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål. Förutom detta kommer du få axla en betydelsefull roll på Swedbank som är en av Sveriges största banker och såklart få möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll. 

Vi på TNG värnar om våra anställda vilket innebär att du bland annat självklart omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som KYC-administratör kommer du delta i bankens arbete med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Ditt arbete innebär en omfattande kundkontakt, företrädesvis via telefon, och du kommer arbeta med såväl privat- som företagskunder.

Exempel på arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i juni 2020 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i fräscha lokaler i Stockholm. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00.

VEM ÄR DU?

Till denna administrativa roll söker vi dig som:

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

Alla lediga jobb