TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Business Process och System Manager sökes!

Vi söker en Business Process och System Manager till marknadsledande hållbart marinföretag i Göteborg!

För dig som brinner för hållbarhet erbjuds här en möjlighet att jobba på ett marknadsledande internationellt företag som värnar om miljön. Som Business Process och System Manager får du en central roll där du arbetar inom hela organisationen med att utveckla och förbättra affärsprocesserna och systemverktygen.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Start är i augusti/september, men vi vill redan nu ha in din ansökan då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett spännande jobb på ett marknadsledande, attraktivt och framgångsrikt marinföretag som värnar om hållbarhet genom att ligga i framkant med grön teknologi. I rollen som Business Process och System Manager erbjuds du att vara en aktiv del i företagets övergripande IT strategi och du kommer samarbeta med alla företagets delar för att skapa det absolut bästa systemstödet för verksamheten.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Dina ansvarsområden är bla;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk.

Tjänsten sträcker sig över 6 månader, med chans till förlängning. Start är augusti/september.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, IT eller motsvarande. Du har också skaffat dig kunskaper inom de områden rollen innehåller genom att ha arbetat i motsvarande roll under ett antal år. Du bör ha arbetet i rollen i en projektorienterad verksamhet, och meriterande är marinindustri, processindustri eller liknande. Du har långvarig erfarenhet av ERP system, helst SAP B1. Du har också erfarenhet av systemutveckling genom agil metodik. Du är en dokumenterat duktig projektledare som har jobbat med tvärfunktionella team tidigare. Engelska är arbetsspråk och det behärskar du både muntligen och skriftligen.

Som person är du engagerande och får med dig dina kollegor i att se möjligheterna. Du uppmuntrar, stödjer och får dem att ta ett ägandeskap. Du är affärsorienterad och har ett kommersiellt mindset. Du är proaktiv och driver självständigt ditt arbete framåt. Du är dessutom strukturerad, noggranna och har en mycket god samarbetsförmåga.

Alla lediga jobb