TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsansvarig till VIVID

Erfaren och självgående redovisningsansvarig sökes till framgångsrika fastighetsutvecklingsföretaget VIVID i Örebro.

Är du noggrann, strukturerad och van att ta egna initiativ? Bra! Nu har vi rollen för dig som vill ansvara för redovisningen i ett expansivt bolag inom fastighetsbranschen!

Som redovisningsansvarig på VIVID får du stort eget ansvar för en grupp av företag som har levererat över 250 objekt via projekt i svenska fjällen, Stockholm, Örebro och Huddinge och är idag Sveriges största oberoende fastighetsutvecklare i fjällvärlden.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får vara en del av ett bolag som är kreativa, kompetenta och konceptuellt starka fastighetsutvecklare. Din roll är mycket självständig samtidigt som du är ett aktivt bollplank till ägare och VD.

Betald mobil
Betald mobil
Centralt kontor
Centralt kontor
Flextid
Flextid
Träna på arbetstid
Träna på arbetstid

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Din arbetsplats kommer vara på dynamiska Creative House i Örebro, där du delar lokaler med många andra företag och drivna personer.

VEM ÄR DU?

Du har en relevant utbildning och flera års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Vidare har du goda kunskaper i affärssystem och Officepaketet. Du kan uttrycka dig obehindrat i svenska språket, både verbalt och skriftligt. Som person är du van att ta egna initiativ och tar ansvar för att arbetsuppgifter slutförs i tid. Du är också noggrann och kan arbeta strukturerat.

Alla lediga jobb