TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonomiassistent deltid inom leverantörsreskontra

Vill du jobba med leverantörsrekontra på deltid? Sök tjänsten som ekonomiassistent hos Oral Care i Stockholm!

Vill du vara med och hantera leverantörsreskontra på på deltid hos Oral Care i Stockholm ? Vill du arbeta i en bred roll på en mindre, familjär ekonomiavdelning? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Det här är ett bemanningsuppdrag med start omgående, som kommer pågå fram till och med februari 2022 med goda möjlighter till förlängning. Deltiden kan variera mellan 50 - 75% och företrädelsevis jobbar du på plats hos Oral Care varje dag men har kortare arbetsdagar. 

Du blir anställd utav TNG men jobbar ute hos vår kund under hela uppdraget. Som konsult på TNG får du ta del av våra personalförmåner samt att du alltid har en en närvarande och engagerad konsultchef.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som ekonomiassistent kommer du att:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett deltidsuppdrag på 50-75% och du kommer att vara konsult via TNG under uppdragsperioden. Vår kund sitter i fina lokaler nära Globen i Stockholm. Uppdraget kommer initialt pågå till och med februari 2022 med goda möjligheter till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du tidigare jobbat inom ekonomi, kanske extra under studierna eller ett eller par års erfarenhet inom leverantörsreskontra.  Du är kommunikativ och är trygg i att uttrycka dig flytande på svenska både i tal och skrift.

Att bidra till teamet och dess framgång ser du som en självklarhet. Vidare är det viktigt att du är nyfiken och positiv. I ditt arbetssätt bör du vara strukturerad och proaktiv.

Alla lediga jobb