TNG
Teknisk säljare till expansiva Cyklos

Publicerat

Teknisk säljare till expansiva Cyklos

Jobba som teknisk säljare b2b inom en klimatsmart framtidsbransch och bidra till folkhälsan hos expansiva Cyklos i Örebro!

Är du en Teknisk säljare / Account Manager med ett passionerat driv för att uppnå resultat? Har du dessutom erfarenhet av försäljning mot offentlig verksamhet samt vill bidra till både folkhälsa och att minska klimatpåverkan? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en entusiastisk och självgående säljare med god affärs- och systemförståelse.

I rollen som Teknisk säljare får du en avgörande del i att etablera och upprätthålla starka kundrelationer, samtidigt som du fokuserar på att öka försäljningsvolymen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel.

I rollen som Teknisk säljare vid Cyklos kommer du att arbeta med försäljning mot befintliga och nya kunder i Sverige. Detta innebär att du kommer att genomföra kundmöten över hela landet, presentera Cyklos produkter och förhandla om avtal. Du kommer även representera företaget fysiskt på mässor och event samt ha en aktiv och central roll vid företagets digitala närvaro.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din placering kommer vara tillsammans med sälj och tekniskfunktion på kontoret i Örebro som idag består av 2 - 3 säljare samt en Technical Product Manager. Huvudkontoret är i Mariefred och produktion sker i Katrineholm.

Du kommer till ett engagerat team där man gärna tränar tillsammans på lunchen och tar sig an gemensamma träningsutmaningar. Cyklos har en familjär företagskultur som är under stark tillväxt, där nytänkade och framåtanda välkomnas.

I rollen ingår resande och du förväntas träffa kunder majoriteten av din vecka. Resterande dagar är du på kontoret i Örebro för att samarbeta med dina kollegor. Man tillämpar hybridarbete på kontoret i den mån det passar verksamheten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en självgående och uthållig person som trivs med ett agilt arbetssätt. Du har hög affärsförståelse och erfarenhet av att arbeta med försäljning. Kanske har du tidigare arbetat som Customer relations manager (CRM) eller utesäljare inom B2B försäljning vid ett tekniskt bolag?

Vi ser gärna att du har en god teknisk förståelse samt god förståelse för offentliga affärer. Bygga relationer är en naturlig del av din personlighet. Du är resultatinriktad och motiveras av att nå uppsatta mål. För rollen krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Lär känna Cyklos AB – din framtida arbetsgivare

Vi skapar och säljer produkter som förenklar resan för framtidens trafikanter. Skyddar, säkrar och underlättar parkeringen vid A och B. Framförallt för cyklister, men även för andra trafikanter. Kan vara i form av en intuitiv cykelparkering, lättillgängligt väderskydd med Sedum, robust och designad cykelpump eller varför inte solcellstak för elbilar. Oavsett behov hjälper vi städer, kommuner, arkitekter, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar över hela Norden att skapa en hållbar och funktionell miljö för cyklister och framtidens trafikanter. Hållbart och funktionellt för miljön, ögat och cyklisten. Våra underleverantörer är certifierade enligt ISO 9001 och Miljöcertfierat enligt ISO 14001. Flera av våra produkter är certifierade enligt Byggvarubedömningens principer.

Därför trivs vi på Cyklos AB

Vill du vara med i en expansiv fas och påverka samhällets övergång till ett hållbart resande? Välkommen till oss!

Johan Persson, CEO

Avstånd till arbetsplatsen

Orvar Bergmarks Plats 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Utöver unika och egenutvecklade produkter verkar Cyklos i en framtidsbransch som gör skillnad genom att stödja bilfriare samhällen.
  • Du kommer in i en tillväxtfas där du har en stor påverkningsgrad och bidrar till både marknads- och säljstrategin framåt.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


0704913716


Cyklos AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-30