TNG
Nu lanserar vi TNG Trainee – fördomsfritt och inkluderande talangprogram!

Lästid: 2 minuter

Senast redigerad:

Nyhet! Nu lanserar vi TNG Trainee – fördomsfritt och transparent talangprogram

talangprogram för morgondagens talanger och ledare

Fler och fler företag får upp ögonen för fördelarna med att arrangera traineeprogram för att hitta nya talanger. Men att driva ett talangprogram är också tidskrävande. Särskilt på dagens talangmarknad, där kandidater förväntar sig en fördomsfri, digital, transparent och inkluderande konsumentupplevelse. Därför lanserar vi nu TNG Trainee för att kunna hjälpa fler företag hitta talangerna med störst potential och motivation att växa till morgondagens specialister och ledare. 

TNG Trainee - talangprogram Tidigare var det storföretagen som ledde utvecklingen inom trainee- och internship-program. Men idag finns en tydlig trend, där även mindre och medelstora företag ser fördelarna med att knyta nya medarbetare nära organisationen.

Enligt karriärnätverket Nova går nästan 48 % av de som genomför ett traineeprogram vidare till att bli chefer. Och hela 45 % stannar kvar i organisationen i cirka sju år.

Fördomsfritt talangprogram – för en hållbar arbetsmarknad

På TNG drivs vi av att tänka nytt, utmana gamla sanningar och främja mångfald. Därför tittar vi ständigt efter nya vägar att arbeta mot vår vision: att genom se bortom fördomar bidra till en hållbar arbetsmarknad.

TNG Trainee grundar sig på den fördomsfria rekryteringsprocess vi utvecklat under 15 år. En process som inte bara hjälper oss att på ett strukturerat och objektivt sätt identifiera potential, rätt kompetenser och motivationsfaktorer. Utan som även hjälper oss nå ut till kandidater utanför de traditionella nätverken, som tidigare inte känt sig inkluderade.

Enligt Anna Rydbacken, regionchef för TNG Väst och produktägare för TNG:s fördomsfria rekryteringsmetodik, finns idag ett klart behov av denna typ av tjänster:

– Trainee- och internship-program blir idag allt vanligare, men många arbetsgivare saknar den tid och de resurser som krävs för att skapa ett traineeprogram som lever upp till kandidatmarknadens krav. Med TNG Trainee kan vi erbjuda en transparent, digital och inkluderande kandidatupplevelse. Samtidigt som vi hjälper våra kunder att hitta talanger med potential och motivation att växa inom organisationen. Allt i linje med vår vision om att skapa en mer hållbar arbetsmarknad.

Tng Trainee Program Fördomsfritt

Många fördelar med TNG Trainee:s talangprogram

  1. Tidsbesparande och kostnadseffektivt.
  2. Talanger med störst potential och motivation att lyckas.
  3. Fördomsfritt, inkluderande och  kompetensbaserat bidrar automatiskt till mångfald.
  4. Kvalitetssäkrad kompetens: Tester, assessement center, case och bakgrundskontroller.
  5. Digital och inkluderande kandidatupplevelse och attraktion.
  6. Stärker ert employer brand.

LÄS MER OM TNG TRAINEE HÄR!

Rekommenderat för dig