TNG
Rekrytera IT-säkerhetsspecialister inom cyber security

Lästid: 1 minut

Senast redigerad:

Nyhet: TNG IT Digital lanserar rekrytering inom IT-säkerhet

Rekrytera IT-säkerhetsspecialister

Nu lanserar vi på TNG IT Digital konsult- och rekryteringstjänster inom IT-säkerhet. Allt för att möta en ökad efterfrågan på säkerhetspecialister i hela landet.

TNG IT Digital har sedan tidigare lång erfarenhet av IT-rekrytering och konsultuthyrning av IT-specialister inom IT och digital utveckling. Nu expanderar vi vårt erbjudande för att hjälpa företag i Sverige att rekrytera och hyra in specialister och ledare inom cyber security.

anna nydahl regionchef malmö– Vi ser en ökad efterfrågan i hela Sverige inom alla branscher. Digitaliseringen och implementering av ny teknik påverkar hela samhället. Informationssäkerheten blir allt viktigare, säger Anna Nydahl, regionchef i sydvästra Sverige för TNG. Hon fortsätter:

– Ett internt och kunnigt IT-team inom datasäkerhet blir kritiskt. Samtidigt som vi ser att företag har allt svårare att rekrytera de här tjänsterna då det råder brist på rätt kompetens.

Säkerhetsspecialister med rätt potential

Det är här TNG IT Digital kommer in i bilden. Med vår fördomsfria och datadrivna rekryteringsmetodik hittar och kvalitetssäkrar våra IT-rekryterare säkerhetsspecialister till IT-avdelningar i Sverige. Personal som har intresse och potential att växa och förändras med de säkerhetsutmaningar som finns på företaget.

Vill du veta mer hur vi på TNG IT Digital kan bli er rekryteringspartner när ni behöver rekrytera eller hyra säkerhetsspecialister inom IT-säkerhet? Klicka dig vidare och läs mer här så hjälper vi dig gärna!

Läs vidare här!

Rekommenderat för dig