TNG
Sök lediga chefsjobb fördomsfritt via TNG Lead. Spännande jobb för dig som är ledare, linjechef och mellanchef.

Tack för din ansökan till TNG Lead!

Hur lätt var det att söka jobbet?

På TNG Lead strävar vi ständigt efter att förbättra upplevelsen för dig som söker chefsjobb och interimsuppdrag. Därför vill vi gärna ha din feedback på din upplevelse av ansökningsprocessen, jobbannonsen och TNG så här långt. Undersökningen, som sker med verktyget Netigate, tar inte mer än 1 minut och består av totalt 4 frågor.

Öppna enkäten

Vad händer nu?

Nu är det dags att antingen göra digitala kompetens- och personlighetstester eller träffa Tengai på en kort intervju. Håll därför utkik i din e-post (dubbelkolla också skräpposten) så att du inte missar en viktig inbjudan. När du är klar kommer en rekryterare att göra en första bedömning utifrån kraven som finns för tjänsten. Under tiden är dina kontaktuppgifter anonymiserade i vårt system.

Vill du veta mer om kommande steg i tillsättningen? Då ska du använda vår tjänst Följ din ansökan! Så snart du har aktiverat ditt konto och skaffat ett lösenord kan du också logga in på TNG Talent Network och därifrån följa din ansökan genom varje steg i rekryteringen. Här finns även kontaktuppgifter om du behöver nå din rekryterare.

Få tips och råd i vår jobbpodd

På TNG Lead vill vi gärna ge en stöttande hand på vägen till nya utmaningar i arbetslivet. På bloggen ger vi därför massor av inspiration om att söka jobb, men också om ledarskap och samlade chefstips.

Missa inte heller vår jobbpodd av och med våra egna rekryterare! Här finns massor av användbara tips när du söker jobb samlade i korta avsnitt på 10-15 minuter. Lyssna på tips om CV, hur man söker sitt första chefsjobb, om hur du löneförhandlar och inte minst hur du ser till att vara top of mind hos rekryteraren.

Fel: Zerolime-id saknas

TNG Lead rekryterar fördomsfritt

TNG Lead är specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld.

Självklart söker du alla lediga jobb fördomsfritt vilket innebär att ditt namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk inte spelar någon roll. Istället lägger vi fokus på din ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.

Rättvist för dig, medarbetarna och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad.

Lediga jobb för ledare och chefer!

Rekommenderat för dig

Visa alla