TNG
Sök lediga chefsjobb fördomsfritt via TNG Lead. Spännande jobb för dig som är ledare, linjechef och mellanchef.

Tack för din ansökan till TNG Lead!

Kul att du sökt! Vad händer nu?

Tack för att du sökt jobb via oss på TNG Lead – modern och fördomsfri chefsrekrytering. Rekryteringen kommer att ske fördomsfritt med fokus på din ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.

Det betyder också att vi inte frågar efter ett personligt brev eller din ålder. Din bakgrund går vi igenom först efter att du genomfört våra digitala tester – allt för att ge alla kandidater samma förutsättningar när de söker jobb.

Nästa steg är fördomsfria tester

Toppen! Du har nu avslutat första steget i vår ansökan. Nästa fas innebär digitala tester.

process

Inom kort kommer du att få ett e-post med inbjudan att göra personlighets- och färdighetstester, särskilt utvalda för jobbet du sökt. När du är klar med testerna kommer en rekryterare se över resultatet och gå igenom dina ansökningshandlingar och, om du går vidare i nästa steg, kontakta dig för en personlig avstämning. Vill du läsa mer om hur vi arbetar med fördomsfri rekrytering så klicka här.

Följ sedan din ansökan genom hela rekryteringen

Så snart du har aktiverat till konto kan du också logga in och följa din ansökan genom varje steg i rekryteringen. Här finns även kontaktuppgifter om du behöver nå din rekryterare!

Tack för din ansökan - en jobbpodd från TNG

Få tips och råd i vår jobbpodd

Lyssna på vår jobbpodd av och med våra egna rekryterare! Här finns massor av användbara tips när du söker jobb. Allt från hur du skriver ett bra CV och klär dig på anställningsintervjun till hur du löneförhandlar och ser till att vara top of mind hos rekryteraren.

Fel: Zerolime-id saknas

TNG Lead rekryterar fördomsfritt

TNG Lead är specialister på modern och hållbar chefsrekrytering. Vi identifierar och rekryterar ledare med förmåga att skapa framgångsrika och välmående grupper i en snabbt föränderlig värld.

Självklart söker du alla lediga jobb fördomsfritt vilket innebär att ditt namn, kön, bakgrund, ålder eller nätverk inte spelar någon roll. Istället lägger vi fokus på din ledarskapspotential, digitala mognad, förändringsbenägenhet och framtida arbetsprestation.

Rättvist för dig, medarbetarna och arbetsplatsen samtidigt som vi gemensamt bidrar till en långsiktigt hållbar arbetsmarknad.

Lediga jobb för ledare och chefer!

Rekommenderat för dig

Visa alla