TNG

Tack för din spontanansökan!

Kul att du sökt! Vad händer nu?

Tack för din spontanansökan! På TNG rekryterar vi fördomsfritt, vilket innebär att alla jobbsökare bedöms utifrån fakta och potential, inte på magkänsla eller förutfattade meningar. Det innebär bland annat att vi inte frågar efter ett personligt brev eller din ålder utan det räcker att du skickar en komplett CV eller använder din LinkedIn-profil. 

Inom kort får du ett mail där vi ber dig logga in på ditt konto i TNG Talent Network och välja de yrkesområden som du har kunskap inom eller är intresserad av. Om du gör detta snarast så kan vi snabbare börja matcha och tipsa dig om kommande lediga jobb. Vill du veta mer om hur vi arbetar med fördomsfri rekrytering? Läs här!

Under tiden…

… lyssna gärna på vår jobbpodd där du får tips och råd från våra rekryterare, samt följ oss i sociala medier.

TNGs jobbpodd och podcast som hjälper karriärintresserade lyckas söka jobb framgångsrikt

Sök lediga jobb fördomsfritt!

TNG rekryterar fördomsfritt. Det innebär att vi ser potentialen hos alla som söker jobb och tillsammans bidrar vi till ökad mångfald och innovation på arbetsplatser. Det är inte bara fina ord. Vi gör det på riktigt. Varje dag. Och vi gör det genom att behandla alla sökande rättvist och låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund. Istället är det din potential och kompetens som står i fokus.

Nyfiken på vilka lediga jobb vi har? Klicka på länken nedan!

HÄR HITTAR DU ALLA VÅRA LEDIGA JOBB. SÖK IDAG!