TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

10 st AML-analytiker till Swedbank i Stockholm

Fortsätt utvecklas inom ekonomi och finans på Swedbank i Stockholm! Vi söker nu 10 nya analytiker som vill motverka penningtvätt!

Swedbank fortsätter att expandera avdelningen för Know Your Customer - KYC Excellence – i Stockholm! Här får du en självständig roll i det viktiga arbetet med att bekämpa penningtvätt (Anti Money Laundering - AML), terrorfinansiering (CTF) och bedrägerier. En jättefin möjlighet för dig som redan har nosat på analys inom ekonomi och finans, såsom AML, KYC eller exempelvis riskbedömningar inom försäkringar, skatt och krediter.

Då Swedbank gärna vill hitta sina nya medarbetare innan semestertider ser vi fram emot att få din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank kommer du direkt in i en utvecklande, viktig och spännande miljö och jobba med frågor som rör AML och KYC.

Du blir en del av ett tight team med höga ambitioner och tillsammans kommer vi dagligen se till att vi har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Vi är kvalitetsmedvetna och jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål.

Dessutom kommer du få axla en betydelsefull roll inom ett prioriterat område på Swedbank, som även är en av Sveriges största banker. Här får du möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som analytiker inom KYC kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha mycket kontakt med kunder (både privat- och företagskunder) och samla in information som är nödvändig för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Och givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Alla 10 tjänster behöver påbörjas i början av september 2021 och ditt uppdrag som konsult hos Swedbank pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och du kommer arbeta vanliga kontorstider från huvudkontoret i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

För rollen som AML-analytiker söker vi dig som:

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

Alla lediga jobb