TNG
10 st AML-analytiker till Swedbank i Stockholm

10 st AML-analytiker till Swedbank i Stockholm

Fortsätt utvecklas inom ekonomi och finans på Swedbank i Stockholm! Vi söker nu 10 nya analytiker som vill motverka penningtvätt!

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Fortsätt utvecklas inom ekonomi och finans på Swedbank i Stockholm! Vi söker nu 10 nya analytiker som vill motverka penningtvätt!

Swedbank fortsätter att expandera avdelningen för Know Your Customer - KYC Excellence – i Stockholm! Här får du en självständig roll i det viktiga arbetet med att bekämpa penningtvätt (Anti Money Laundering - AML), terrorfinansiering (CTF) och bedrägerier. En jättefin möjlighet för dig som redan har nosat på analys inom ekonomi och finans, såsom AML, KYC eller exempelvis riskbedömningar inom försäkringar, skatt och krediter.

Då Swedbank gärna vill hitta sina nya medarbetare innan semestertider ser vi fram emot att få din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbank kommer du direkt in i en utvecklande, viktig och spännande miljö och jobba med frågor som rör AML och KYC.

Du blir en del av ett tight team med höga ambitioner och tillsammans kommer vi dagligen se till att vi har ett hållbart och långsiktigt sätt att jobba inom compliance och regelefterlevnad. Vi är kvalitetsmedvetna och jobbar strukturerat mot att uppnå högt uppsatta mål.

Dessutom kommer du få axla en betydelsefull roll inom ett prioriterat område på Swedbank, som även är en av Sveriges största banker. Här får du möjlighet att växa - både som person och i din yrkesroll.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som analytiker inom KYC kommer du jobba med att motverka penningtvätt och annan finansiell brottslighet. Du kommer ha mycket kontakt med kunder (både privat- och företagskunder) och samla in information som är nödvändig för att banken ska kunna bedriva arbetet inom motverkande av penningtvätt på ett bra sätt.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Kontakta kunder och begära in information (mestadels över telefon)
  • Paketera och sammanställa informationen för att presentera den för avdelningens AML-specialister och Teamchefer
  • Föra en dialog med kollegor och kunder för att säkerställa att all information finns tillgänglig för en djupgående analys av kunden
  • Följa upp kunder i enlighet med de uppföljningskrav som finns för att kunna identifiera och utesluta medverkan i penningtvätt eller annan finansiell kriminalitet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Och givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Alla 10 tjänster behöver påbörjas i början av september 2021 och ditt uppdrag som konsult hos Swedbank pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och du kommer arbeta vanliga kontorstider från huvudkontoret i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För rollen som AML-analytiker söker vi dig som:

  •  har examen inom ekonomi, juridik eller annan passande utbildning för rollen
  • har tidigare erfarenhet av KYC/AML eller liknande analysarbete (kanske inom skatt, försäkring eller kreditbolag)
  • har tidigare erfarenhet inom service och kundkontakt
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt för att hinna med dina arbetsuppgifter på ett bra sätt. Du är också duktig på att samarbeta och kan stötta dina kollegor, samtidigt som du har förmågan att jobba självständigt för att säkerställa en god leverans av dina uppgifter. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

Swedbank

Swedbank

Swedbank är banken för de många. Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt.

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-10
Cilla Lennér
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Järnvägsgatan 18, Sundbyberg