TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

15 KYC-Administratörer till Swedbank, Stockholm

Till Swedbank söker vi nu 15 stycken KYC-administratörer! Är du intresserad av bank, finans och vill lära dig mer om compliance?

Vill du utvecklas på en skandinavisk storbank och få möjligheten att lära dig mer inom compliance och KYC/AML? Till teamet som jobbar med att motverka penningtvätt och bedrägerier söker vi nu 15 personer, som kan starta i maj 2020. Detta jobb passar dig som har en examen inom ekonomi, juridik eller annat relevant område och vill starta, eller fortsätta, din karriär inom bank och finans. Är detta något för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen om KYC-administratör på Swedbank kommer du ingå i ett drivet och professionellt team med uppgifter som att stärka bankens AML-arbete (Anti Money Laundering). Här erbjuds du en viktig roll i bankens kärna, där du genom ett  strukturerat arbete och ett KYC-fokus av högsta kvalitet bidrar till att säkerställa regelefterlevnaden i banken. Som en betydelsefull medarbetare inom en av Skandinaviens största banker får du möjlighet att växa såväl professionellt som personligen. 

Förutom att få stora möjligheter att utvecklas och få foten in i banksektorn, kommer du som konsult via TNG tas hand om mycket väl. Här får du en dedikerad konsultchef, tillgång till friskvårdsbidrag och omfattas av kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som KYC-administratör kommer du delta i bankens arbete med att motverka penningtvätt och annan finansiell kriminalitet. Ditt arbete innebär en omfattande kundkontakt, företrädesvis via telefon, och du kommer arbeta med såväl privat- som företagskunder.

Exempel på arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Uppdraget startar i maj 2020 och pågår i minst sex månader, med chans till förlängning. Kundens kontor är placerat i fräscha lokaler i Stockholm. Du kommer att arbeta vanliga kontorstider måndag till fredag kl. 8.00 - 17.00,

VEM ÄR DU?

Till denna administrativa roll söker vi dig som:

Som person är du noggrann och du jobbar strukturerat och metodiskt. Du är en lagspelare som gillar att jobba i team men du kan även jobba självständigt. Du är öppen och orädd och du drivs av möjligheten att utvecklas personligt och professionellt.

Alla lediga jobb