TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

2 Förvaltningsledare till Haninge kommun

Nu söker vi 2 Förvaltningsledare till teamet på Haninge kommun. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du erfarenhet som Förvaltningsledare eller Objektledare? Vill du ha en ledarroll utan personalansvar?

Nu letar vi efter två drivna personer som kan ta sig an rollen som förvaltningsledare på Haninge kommun – en roll full av variation och spännande arbetsuppgifter. En av rollerna kommer även arbeta som IT-strateg på 50%. Här engagerar du dig på flera olika nivåer och i olika områden, där det gemensamma är att arbeta med systemförvaltning, utveckling och förändring.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Förvaltningsledare kommer du ha stora möjligheter att vara med och påverka vårt framtida arbetssätt inom kommunstyrelseförvaltningen, tillsammans med andra verksamheter och med IT-avdelningen. Rollen innebär mycket frihet under ansvar och du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt.

Du kommer jobba i ljusa trevliga kontorslokaler med goda parkeringsmöjligheter och närhet till köpcentrum, restauranger, naturområde med bad, skid- och löpspår, samt till Handens pendeltågsstation, endast 20 minuter från T-centralen. Du kommer ha fri tillgång till gym i kommunhuset, rökfri arbetstid, friskvårdscheckar, årsarbetstid, klämdagar samt möjlighet till semesterväxling.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Ny teknik
Ny teknik
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Förvaltningsledare kommer du tillsammans med objektspecialisterna agera brygga mellan verksamheten och de externa leverantörerna inom IT samt objektstyrgruppen och kommungemensamma styrgrupper. Rollen innebär också att vara en del av upphandling, införande och uppföljning av nya system. Andra ansvarsområden inkluderar att genomföra projektgenomlysningar, processkartläggning, omvärldsbevakning samt arbeta med standarder och kvalitetsutveckling.

Dina uppgifter innefattar bland annat att:

Värt att veta

Vi rekryterar nu två stycken förvaltningsledare, varav en även kommer ha rollen som IT-strateg på cirka 50% av arbetstiden. Tjänsterna är placerade på Kommunstyrelseförvaltningen som ansvarar för de övergripande kommungemensamma processerna och funktionerna. Förvaltningen är indelad i avdelningarna Personal, Ekonomi och Samhällsplanering & Ledning. 

Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

Alla lediga jobb