TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

3PL Manager till Orkla Confectionery & Snacks

Nu söker vi en driven och utvecklingsfokuserad driftchef för tredjepartslager till marknadsledande och expansiva Orkla C&S.

Som 3PL Manager blir du ansvarig för drift och utveckling av Orkla Confectionery & Snacks Sveriges sju externa lager. Rollen är bred och hanterar både taktiska och strategiska frågor så väl som den dagliga operativa verksamheten som berör externlagren. Här kommer du till ett lönsamt och växande bolag där vi har en prestigelös kultur med stort utvecklingsfokus. Vi välkomnar dig som är innovativ, lösningsorienterad och vill bidra till vår fortsatta framgång.
Placeringsort är i första hand Filipstad eller Solna och för denna roll erbjuder Orkla flexibilitet med möjlighet att arbeta på distans ett antal dagar per vecka.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett marknadsledande företag med fantastiska varumärken. Kulturen präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är Orklas värdeord vilka bidrar till att utmana och leverera mot affärsmålen. Orkla erbjuder dig ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö med goda karriärmöjligheter inom hela Orkla-koncernen.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att tillhöra Customer Supply and Logistics och rapportera till Manager Logistics, som finns i Filipstad.

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning med inriktning logistik, produktion eller ekonomi samt flerårig erfarenhet inom lager, logistik, inköp eller planering. Vidare har du erfarenhet av lager- och ERP-system, gärna SAP. För att lyckas i rollen tror vi också att du har erfarenhet från att förhandla och samarbeta med leverantörer samt är bra på att utveckla och förbättra arbetsprocesser. Det är meriterande om du har erfarenhet av LEAN. Då du kommer ha kontakt med flera nationaliteter behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Om du dessutom kan danska är det meriterande.

Som person är du innovativ och lösningsorienterad samt har förmåga att ta balanserade beslut under tidspress. För att trivas i rollen tror vi också att du kan arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Vidare har du ett flexibelt förhållningssätt samt är kommunikativ, analytisk och noggrann.

Då rollen innebär en del resor krävs det att du har körkort.

Alla lediga jobb