TNG
4 st internship 2022 inom aktieanalys på DNB

4 st internship 2022 inom aktieanalys på DNB

DNB söker flera studenter till internship inom aktieanalys i Stockholm sommaren 2022.

Arbetsgivare DNB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Moa Lichtenstein
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

DNB söker flera studenter till internship inom aktieanalys i Stockholm sommaren 2022.

Är du nyfiken på aktier och vill få en fot in i en av Nordens största banker? DNB Markets söker flera interns till avdelningen Equity Research, som levererar analyser till kunder både i Sverige och internationellt. Ett internship på DNB ger dig en fantastisk möjlighet att få en fot in i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen.

Ansök till sommarens internship på DNB 2021 redan nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rollen tillhör avdelningen Equity Research, som arbetar med aktieanalys av bolag på den internationella marknaden. Här kommer du ha varierade arbetsuppgifter där du följer med de seniora aktieanalytikerna i deras arbete och beroende på hur marknaden förändras. Du kommer få ta mycket eget ansvar och arbeta med skarpa och genomarbetade analyser för kunder över hela världen. Du kommer komma till ett tajt team, med en arbetskultur som strävar efter balans i livet mellan arbete och privatliv.

Internshipet är betalt med möjlighet till fortsatt extrajobb inom banken under dina fortsatta studier, vilket ger dig ett stort försprång i karriären. Flera som gjort internship på avdelningen har senare blivit medarbetare, så det finns alltså möjlighet till anställning efter studierna.

Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Under ditt internship kommer du jobba tillsammans med erfarna analytiker. Under vissa perioder kommer mycket arbete läggas på ren bolagsanalys medan andra perioder kan komma att bli mer fokus på börsintroduktioner. Detta kan exempelvis vara att:

  • analysera bolag
  • skriva fördjupade initieringsrapporter
  • göra djupare analys inom ett för DNB nytt område och sammanställa i en rapport
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

DNBs internship på Equities kommer pågå under åtta veckor sommaren 2022 där startdatum är flexibelt. Då avdelningen Equities arbetar mot hela den internationella marknaden kommer arbetstider utanför kontorstider att förekomma.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att vi ska kunna ge dig en bra tid hos oss behöver du:

  • studera på högskola eller universitet; exempelvis inom ekonomi (såsom industriell ekonomi), matematik eller till civilingenjör (såsom bioteknik, medicinteknik teknisk design, medieteknik)
  • ha flytande kunskaper i engelska i tal och skrift
  • ha goda kunskaper i Excel och Power point

För att trivas hos oss behöver du ha ett brinnande intresse för finans-, aktie- och bolagsanalys och hur ny teknik påverkar vår omvärld. Eftersom du kommer arbeta med egna projekt är det viktigt att du vill och kan jobba självständig samt är nyfiken och initiativtagande som person. För ett av internshipen är det meriterande om du har erfarenhet av retail eller e-handel.

Välkommen med din ansökan!

DNB

DNB

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag är vi cirka 400 anställda i den svenska verksamheten.

Arbetsgivare DNB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-10
Moa Lichtenstein
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Moa Lichtenstein

0767244638

Räkna ut avståndet till jobbet

Regeringsgatan 59, Stockholm