TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Account Manager till Agile Search AB

Gillar du att bygga långsiktiga relationer och arbeta mot mål? Agile Search söker en Account Manager till Stockholm!

Skulle du trivas i en spännande roll som Account Manager där du får möjligheter att vara med att hjälpa företag och individer inom techindustrin att växa? Lockas du av en roll där du får en möjlighet att självständigt driva säljprocessen för att utveckla affärer, bygga relationer och skapa merförsäljning hos nya kunder?

Till kontoret i centrala Stockholm söker nu Agile Search en Account Manager som kommer att ha ansvar för resultatorienterad nykunds- och merförsäljning. Du får en utvecklande roll hos ett modernt bolag där du får möjlighet att arbeta med likasinnade kollegor och arbeta med stor frihet under ansvar!

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!


Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".

Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll – och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

I denna roll blir du en del av ett företag i ständig tillväxt och du får möjlighet att arbeta i ett nyfiket team med individer där alla har olika bakgrund. Vi accepterar människor för vilka de är och som de är, vilket mångfalden i vårt team visar. De värdeorden vi håller står för är integritet, tillväxt, innovation och självklart är vi agila. Tjänsten är på heltid där du är anställd via TNG som konsult de första månaderna och sedan blir du anställd hos Agile Search.

Önskad start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Agile Search är placerat i fräscha lokaler i centrala Stockholm. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du har arbetat med försäljning sedan tidigare. Vi tror att du brinner för försäljning, är nyfiken och målfokuserad. Har du ett intresse för tech branchen är det ett plus! Ett krav för rollen är också att du talar och skriver flytande svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är det av stor vikt att du är kommunikativ och duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer. Du har god erfarenhet av möten med människor i olika sammanhang och miljöer. Vi tror också att du är lyhörd, affärsmässig och brinner för att skapa och utveckla affärer.

Alla lediga jobb