TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Account Manager till Elvaco i Kungsbacka

Är du säljare med teknisk kunskap och vill bli en del av Elvaco, ett innovativt bolag med driv? Sök rollen som Account Manager!

Här får du med ett genuint tekniskt intresse och en vilja att ta större ansvar en spännande utmaning inom sälj. Hos oss på Elvaco erbjuds du en roll som ansvarig Account Manager där du får stora möjligheter att växa. I rollen kommer du arbeta med att skapa långsiktiga relationer med nuvarande och framtida nyckelkunder.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Elvaco är ett marknadsledande bolag inom energimätning. Hos oss får du en nyckelroll inom försäljning av företagets produkter med ett övergripande ansvar för sälj, rådgivning och leverans till dina befintliga kunder.
Tjänstebil
Tjänstebil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi vill också att här finns en höjd och vilja att ta större ansvar. Det skulle t.ex. kunna handla om upphandlingar, sätta ihop avtal, planera utbildningar eller olika typer av event.

Rollen innebär resor inom regionen med utgångspunkt från Kungsbacka där vi har vårt huvudkontor. Du kommer att ingå i ett team om 9 personer med sälj, marknad, export och innesälj och rapporterar till Manager Sales Sweden som också är din närmsta chef.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att utvecklas och lära dig nytt. Du är nyfiken, självständig och ambitiös och har en väl utvecklad förmåga att kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska. Vi vill att du har en god teknisk förståelse och ett stort intresse av att befinna dig i framkant gällande tekniken. Det är meriterande om du tidigare arbetat med teknisk försäljning, gärna inom energi, fastighet eller ventilation.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar:

Alla lediga jobb