TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Account Manager till FocusNeo

FocusNeo söker nu en affärsorienterad och lösningsfokuserad Account Manager för att stärka upp sitt team. Ansök idag!

Vill du skapa tillväxt med kreativa lösningar inom fastighetsbranschen?
FocusNeo söker nu en förtroendeingivande, lyhörd och kreativ Account Manager som vill använda sina erfarenheter för att effektivisera deras kunders verksamheter. Tycker du om att bygga relationer och vill arbeta med kreativa lösningar och försäljning mot fastighetsbranschen, då kan du vara deras nya kollega!

Ditt anställningserbjudande

FocusNeo utvecklar design- och skyltlösningar inom besöksupplevelser unikt skapade för fastighetsbranschen och dess behov. Du kommer få drygt 40 kollegor som arbetar inom områden som sälj, utveckling, design, inköp, tillverkning och implementering. Företaget har en familjär företagskultur där du får får vara en kreatör och tillsammans utvecklar ni morgondagens arbetsmetoder. Just nu pågår en spännande satsning inom wayfinding.

FocusNeo erbjuder en en härlig arbetsplats präglad av entreprenörskap där individ och personlig utveckling står i fokus. Ditt arbete kommer att vara fritt och självständigt samtidigt som du tar initiativ i form av säljaktiviteter. Du kommer att ha mycket goda möjligheter att utvecklas och ta ett större ansvar.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Din dag kommer att vara väldigt varierande. Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara:

Värt att veta

FocusNeo är ett familjeägt företag som nyligen genomfört en generationsskifte. Här genomsyras företagskulturen av kreativitet, öppenhet och hjälpsamhet. De som arbetar här gör det med stolthet och du kommer bli förvånad när du får höra om alla skyltar de designat och monterat för du går garanterat förbi en av dom varje dag.

Som nyanställd kommer du få en gedigen introduktion där du får lära känna hela bolaget och de olika delar som tillhör.

Idag sitter FocusNeo i sina ursprungslokaler i Hägersten men kommer under våren att flytta till Solna.

Våra förväntningar

Vi söker dig med branschkompetens inom fastighet och/eller arbetslivserfarenhet/utbildning inom försäljning och med ett intresse för informationsdesign. Du har några års erfarenhet inom försäljning och om denna har varit lösningsorienterad så är det meriterande. Vidare ser du dig själv som en partner till dina kunder och har en naturlig fallenhet för att utveckla relationen till dem, samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor inom bolaget. Du besitter en god analytisk och strategisk förmåga för att kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen. 

Som person är du ödmjuk, lyhörd och trygg i dig själv. Då kommunikation är en viktig del av din vardag är flytande svenska i tal och skrift ett krav.

Alla lediga jobb