TNG
Account Manager till IF företagsförsäkring

Account Manager till IF företagsförsäkring

Är du intresserad av försäljning och brinner du för att skapa långsiktiga relationer? Bra! Då kan rollen som Säljare passa dig.

Arbetsgivare If Försäkring
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-19
6 v semester 6 v semester
Bonus Bonus
Distansarbete Distansarbete
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ida Nordin
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Är du intresserad av försäljning och brinner du för att skapa långsiktiga relationer? Bra! Då kan rollen som Säljare passa dig.

Har du fastnat i din nuvarande tjänst inom försäljning och känner att du har mer energi att ge? Vill du ta nästa steg i din säljkarriär inom Nordens ledande sakförsäkringsbolag och arbeta mot IFs största kunder? Perfekt, då är det dig If söker!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö, där du får utvecklas som säljare och person.


Ett introduktionsprogram och en gedigen försäkringsutbildning som grund är vad som väntar parallellt med att man börjar bearbeta kunder. Utöver det så utbildar vi oss kontinuerligt för att alltid vara i förarsätet när det gäller försäkringskunskap och naturligtvis vidareutvecklar vi oss löpande för att ha de mest professionella medarbetarna på fältet. Vi arbetar också med en individuell kompetensutveckling där du själv är med och påverkar resan framåt.

Vi tror på våra medarbetare och du kommer därför få stor frihet att själv styra din vardag och bana väg för såväl din som IF:s framgång.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudsakliga uppdrag är att hitta nya affärsmöjligheter samt sälja in försäkringslösningar till företagskunder och partners. Du kommer ha inriktning mot stora företag. 


Du kommer att vara Ifs ansikte utåt mot företagsmarknaden där du kommer att prospektera, kontakta, bearbeta och sälja in marknadens bästa försäkringslösningar samtidigt som du bygger långsiktiga relationer med stora företag runt om i Stockholm. Du skräddarsyr lösningar till varje företags individuella behov för att våra kunder ska känna sig trygga och kunna fokusera på det de är bäst på. Bakom dig har du spjutspetskompetens som år efter år prisas för sin skicklighet.

 

I rollen tar du ett helhetsansvar för dina kunder och ansvarar för hela affären från ax till limpa, d v s från prospektering till första kontakt, leverans och uppföljning. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är en tillsvidareanställning med omgående start enligt överenskommelse. Du arbetar heltid 38,75h med flexibla arbetstider. I denna roll erbjuds du ett fritt arbete med stort eget ansvar.

Tjänsten medför resor varför du måste ha tillgång till körkort och egen bil.

Denna roll omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Du kommer därför att få genomgå en bakgrundskontroll innan anställning kan bli aktuell.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Rollen som Säljare hos IF är en senior roll med mycket kundkontakt och stort ansvar. Vi tror därför att du har tidigare erfarenhet av komplex försäljning där du har nått bra resultat och att du har en mycket god kommunikationsförmåga. Erfarenhet av försäkring i någon form är meriterande men inte ett krav då vi utbildar från grunden och har ett större fokus på vem du är än vad du kan.

Som person är du självgående, driven och ansvarstagande och du får saker gjorda med god kvalité. Eftersom ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill.

Du kommer ingå i ett team med drivna och framåtriktade kollegor där samarbete värderas högt. Vi har högt i tak, mycket frihet under eget ansvar och för oss är det en självklarhet att vi alltid gör vårt bästa. Vi värdesätter att alla bidrar med unik kompetens, inspiration, egna idéer och dessutom ser vi till att ha riktigt kul på jobbet

Du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat och ha goda kunskaper i engelska.

If Försäkring

If Försäkring

We’re If. Our purpose is to give people confidence today to shape their tomorrow.

To make this possible, trust is our backbone. We stay ahead and challenge ourselves to grow. And we always put our hearts into it – because it takes more than bright minds to make brilliant things happen.

We’re a team of 7,900 dedicated professionals at the leading Nordic-Baltic insurance company. But most importantly, we are protectors of people, enablers of companies and encouragers of dreams. With our joint force of expertise and engagement we always stand by our customers’ side. Giving them the security and the confidence to be curious, explore new worlds, start new businesses and live their lives. Come and join us!

Arbetsgivare If Försäkring
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-19
Ida Nordin
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Ida Nordin

0790792473

Räkna ut avståndet till jobbet

Barks väg 15