TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administration & support till Swedbank i Stockholm

Administration är det något som intresserar dig? då har vi rollen för dig hos Swedbank!

Är du service minded och gillar att arbeta administrativt. Då ska du fortsätta läsa. Swedbank Autoplan söker nu en administratör till deras team i Sundbyberg.

Detta är en roll för dig som gillar administration och ekonomi som vill utvecklas vidare i en dynamisk och spännande organisation. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och pågår till sista mars, Urval sker löpande så ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Swedbank AutoPlan erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige. Som administratör kommer du att ha en viktig och betydelsefull roll hos en av Sveriges storbanker.

Du blir en del av ett tight och ödmjukt team på 3 personer. I den här rollen jobbar man 100% på plats från fina kontorslokaler i centrala Sundbyberg. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som administratör på Swedbank AutoPlan kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att:

Värt att veta

Du kommer arbeta som konsult på TNG. Givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.
Konsultuppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och pågår till 31 mars 2024 med möjlighet till förlängning eller överrekrytering. 

Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

Våra förväntningar

För rollen söker vi dig som:

Som person är du ödmjuk och flexibel. Du gillar att komma med egna idéer och är en stor vän av ordning och struktur. Du trivs med att vara självgående och är den typen av person som får saker och ting att hända. Vi tror också att du drivs av möjligheten att utvecklas både personligt och professionellt.

Alla lediga jobb