TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administrativ assistent till AstraZeneca

Gillar du utmaningar och vill ha omväxlande arbetsuppgifter? Sök rollen som administrativ assistent hos Astra Zeneca i Göteborg!

Vill du vara en del av ett globalt team där du får möjlighet att ansvara för administrativa uppgifter, koordinera samt vara ett projektstöd vid on och offboarding för AstraZenecas personal? Nu söker AstraZeneca i Göteborg en administrativ assistent för att ge support till det globala Evidence Administrative teamet! Denna spännande möjlighet finns för dig som vill ta dig an en utmanande, proaktiv och omväxlande roll! Låter detta som ett jobb för dig? Bra! Sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som Administrativ Assistent hos AstraZeneca kommer du få möjligheten att ta del av en unik arbetsplatskultur som inspirerar till innovation och samarbete. Här får du möjlighet att uttrycka olika perspektiv - och får känna dig uppskattad, energisk och belönad för dina idéer och kreativitet.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

I rollen som administrativ assistent ska du:

Rollen som administrativ assistent är mycket synlig och du måste kunna engagera dig effektivt på alla nivåer i organisationen.

Värt att veta

AstraZeneca i Göteborg är en global forskningsanläggning, där läkemedelsutveckling sker från idé till produkt. Ungefär 2 800 medarbetare jobbar här. Av dessa är 600 disputerade, närmare 350 är utländska forskare och 30 av dem är professorer. Tillsammans utgör de navet för AstraZenecas forskning i Sverige.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som pågår i 6 månader. Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Givetvis omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och våra andra förmåner.

Våra förväntningar

För att du ska trivas i rollen som administrativ assistent behöver du:

Vi ser gärna också att du har bra kommunikationsförmåga, kan hantera flera olika arbetsuppgifter på samma gång samt att du har lätt för att samarbeta med chefer och anställda på alla nivåer. Du ska kunna prioritera tidskänsliga uppdrag, hitta lösningar för att slutföra komplexa uppgifter och du gillar att samarbeta likaväl som att arbeta självgående.

 

Alla lediga jobb