TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administrativ chef till Skanska i Stockholm

Vill du jobba med personalansvar och processeffektivisering? Skanska söker en Administrativ chef till ett uppdrag på minst 1 år.

Tycker du om att jobba med effektivisering, är redo för nästa utmaning inom administration och tycker om att ta stort eget ansvar - då är detta jobbet för dig! Skanska Rental söker nu en Administrativ chef till huvudkontoret i Stockholm, välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som Administrativ chef kommer du att spela en viktig roll där du har stora möjligheter att förändra, förbättra och modernisera de befintliga arbetsmetoderna. Du kommer att få ett stort mandat att genomföra förändringar och samtidigt få stöd från närmsta chefen under implementationen. 

Du kommer till ett stort, stabilt företag där både kunder och leverantörer ofta är välkända bolag. Skanska jobbar långsiktigt och uppdraget kan även bli längre än ett år beroende på dina önskemål och den övriga verksamhetens utveckling. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten som Administrativ chef innebär du leder och samordnar den administrativa gruppen på 11 personer. Gruppen är utspridd på fyra olika lokalkontor runt om i landet och din uppgift initialt blir att kartlägga gruppens arbetsuppgifter vilket innebär att du kommer att åka runt och besöka kontoren och dokumentera processerna. Nästa steg blir att analysera vilka förbättringsområden som behövs åtgärdas och till sist att implementera åtgärderna. Du rapporterar till regioncontrollern som kommer att stötta dig i processen.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i Skanskas ljusa och fräscha lokaler på Lindhagen i centrala Stockholm, det kommer också förekomma en del resor, främst i början när du lär känna verksamheten. Tjänsten är på heltid, vanliga kontorstider 08.00-16.15 med möjlighet till flextid när det behövs. Detta är ett konsultuppdrag på minst 1 år med god chans till förlängning, tillträde sker så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du arbetar strukturerat, analytiskt och proaktivt. Du är lyhörd samt driver förändrings- och förbättringsarbete med engagemang och träffsäkerhet. Då anställningen innebär personalansvar ser vi att du har erfarenhet av detta, är en god kommunikatör, har hög nivå av integritet samt god analytisk förmåga.

Alla lediga jobb