TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administrativ koordinator till AstraZeneca

Vi söker en erfaren administrativ koordinator till AstraZeneca i Göteborg!

Söker du en möjlighet att vara med och bidra till utvecklingen av läkemedel som kan rädda liv? Då har du hittat rätt! På AstraZeneca får du chansen att vara en del av ett team som arbetar med flera spännande projekt inom life science. Vi söker en driven och erfaren administrativ koordinator med utmärkta kommunikativa färdigheter och förmåga att prioritera uppgifter i en snabbt skiftande miljö.

Ditt anställningserbjudande

Som administrativ koordinator kommer du bl a stötta The Global Evidence Administrative team, ge ett brett administrativt, samordnings- och projektstöd och stötta vid anställning och avslut av medarbetare. Du kommer arbeta nära övrig administrativ personal och bidra till att utveckla och implementera gemensamma rutiner för organisationen.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Göteborg är ett av AstraZenecas tre strategiska vetenskapscentra och är hem för över 2 500 anställda från 50 olika nationaliteter. Göteborg omfattar hela utbudet av funktioner och erbjuder därför gott om utvecklingsmöjligheter för ett brett spektrum av yrkesverksamma.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enl ö.k.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet där du blir anställd av TNG och arbetar som konsult ute hos vår klient. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och givetvis omfattas du av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Urval sker löpande så ansök redan idag!

Våra förväntningar

Alla lediga jobb