TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administrativ koordinator till FANN i Stockholm

FANN i Täby, Stockholm, söker en Administrativ koordinator - en bred roll med många kontaktytor.

Vill du ha en koordinerande roll och arbeta nära marknad, försäljning och admin på ett familjärt bolag med hållbarhetsfokus? FANN VA-teknik AB är marknadsledande inom enskilda avlopp och söker nu dig som är lösningsorienterad, kan ge gott kundbemötande och som gillar att arbeta i en roll med många kontaktytor. Rollen som Administrativ koordinator är bred, administrativ och har varierande arbetsuppgifter. Här får du vara spindeln i nätet och ha daglig dialog med många kontaktytor - både internt och externt - samtidigt som du får en viktigt roll för att se till att projekten flyter på. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos FANN kommer du bli en del av ett familjärt bolag med engagerade och kompetenta kollegor. I rollen som Administrativ koordinator kommer du få axla en bred roll, en slags spindel-i-nätet-funktion, där du kommer få ha många kontaktytor och stor möjlighet att påverka FANNs framgångssaga.

FANN är ett miljöteknikföretag som sätter fokus på hållbarhet. De har haft små avlopp som livsstil sedan 1990. I mer än tre decennier har FANN förmedlat fler än 70 000 avloppsanläggningar. Samtliga av dessa enskilda avlopp har tagits fram med en hög kravbild på uppfinningsrikedom, kvalitet och miljöpåverkan. FANN är en platt organisation, har ett bra arbetsklimat och hos dem får du möjlighet att utvecklas.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du tillhör Support-teamet som består av fyra personer och får ett eget rum på kontoret i Täby. Du rapporterar till Innesäljchefen.

Resor kan även förekomma i formen av kundbesök.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av CRM- och/eller affärssystem och har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och för att trivas i rollen ser vi att du har ett intresse för miljö och/eller teknik. Har du erfarenhet från en likande roll, och arbetat med CRM-systemet Super Office, eller affärssystemet Monitor, är det meriterande. Ett stort plus är om du jobbat inom grossistledet eller har en bakgrund inom miljö- och hälsoskydd.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och är lösningsorienterad. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och gillar att bidra med idéer & testa nya sätt att göra saker. Då rollen innebär att du är en slags spindel-i-nätet behöver du vara bra på att prioritera och kunna agera snabbt i olika situationer.

Alla lediga jobb