TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administrativ kundkoordinator till Euromaint

Vi söker en serviceinriktad administratör till rollen som kundkoordinator till Euromaint i Örebro

Har du erfarenhet av service och trivs i en roll med många kontaktytor? Är du administrativ, systematisk och drivande person? Bra! Då kan du vara den person vi söker till en administrativ kundkoordinerande roll till Euromaint i Örebro där kunden alltid sätts i fokus.

Uppdraget inleds omedelbart och löper fram till slutet av september med stor potential för förlängning.
Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är en framgångsrik leverantör av underhållstjänster för alla delar av spårtrafikbranschen. Som administrativ kundkoordinator hos EuroMaint kommer du att spela en central roll i att hantera och utföra olika administrativa uppgifter. Du kommer också att ha en viktig roll i att upprätthålla goda relationer med våra kunder genom att supportera dem och erbjuda relevanta lösningar.

Som en del av ditt arbete kommer du även att stödja och arbeta nära avdelningarna inom inköp, material planering, produktion och logistik. Så om du är en engagerad administratör med goda kommunikationsförmågor och en vilja att utvecklas tillsammans med ett ledande företag inom järnvägsbranschen, så är detta jobbet för dig!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat:

Värt att veta

Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Vårt heltäckande utbud av underhålls- och ombyggnadstjänster omfattar bland annat kvalificerat tekniskt underhåll, reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt infrastrukturarbeten. Vi har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1 481 MSEK och cirka 980 medarbetare (2020). Euromaint ägs av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF sedan juli 2019. Läs mer på www.euromaint.com

Våra förväntningar

Vi söker dig med teoretisk inriktad gymnasiekompetens som har erfarenhet av en kundnära roll och som brinner för hög service mot kund. 

För att passa i rollen bör du vara självgående och trivas med högt tempo samtidigt som du är kreativ och har analytiska egenskaper som medför att du bidra med lösningar och arbeta proaktivt. Vi ser gärna att du är målfokuserad och en lagspelare med en kommersiell inställning och god kommunikationsförmåga.

Goda kommunikativa egenskaper på svenska och engelska krävs då koncernspråket är på Engelska. 

Alla lediga jobb