TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administrativ resurs till Södertälje, Stockholm!

Har du en administrativ ådra och söker ett nytt uppdrag? Välkommen med din ansökan!

Nu letar vi efter dig som har ett intresse för administrativt arbete. Kanske har du redan hunnit arbeta i en administrativ roll? Bra! Vår namnstarka kund inom bilindustrin i Södertälje, Stockholm är i behov av en administrativ resurs för ett konsultuppdrag. Uppdraget förväntas pågå till juni 2024 med möjlighet till förlängning.

Här får du möjlighet att växa i en miljö som präglas av värderingarna Tillit, Mod och Kundfokus. Om detta verkar intressant för dig, tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är en medelstor organisation som värdesätter varje anställd, men som genom den stora koncernen också besitter många möjligheter. Det är det bästa av två världar! Här erbjuds utrymme för handling, och för ambitiösa och idérika individer finns stora möjligheter att påverka. Arbetsplatskulturen präglas av vår kunds grundläggande värderingar: Tillit, Mod och kunden i fokus, därför letar vi efter dig som delar dessa värderingar. Vår kund strävar efter ökad mångfald samt en jämn fördelning av kön och ålder bland sina anställda, oavsett befattning eller nivå.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som administrativ resurs kommer du hantera klimatbonusansökningar som tas emot per post från Transportstyrelsen. Du kommer även komplettera klimatbonusansökningarna med underlag som styrker att bilen har rätt till klimatbonusansökan och dessa underlag skrivs ut från några olika system. Sedan behöver ansökan skrivas under och skickas tillbaka till Transportstyrelsen per post.

Beroende på hur stora volymer som kommer in så kan andra typer av administrativa arbetsuppgifter förekomma.

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag till och med juni 2024 med möjlighet till förlängning. Start är omgående. Du kommer arbeta på vår kunds nyrenoverade huvudkontor i Södertälje, 30 minuter från Stockholm. Eftersom arbetsuppgifterna innebär att ta emot post och sortera den så är distansarbete ej möjligt. 

Våra förväntningar

För att vara framgångsrik i rollen du bör vara noggrann och strukturerad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av administration. 

Alla lediga jobb