TNG
Administrativ support inom kvalitet i Malmö

Administrativ support inom kvalitet i Malmö

Är du en noggrann och detaljorienterad administratör som är tillgänglig för konsultuppdrag med omgående start i Malmö?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-26
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Lovisa Wang-Larsen
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Är du en noggrann och detaljorienterad administratör som är tillgänglig för konsultuppdrag med omgående start i Malmö?

Vår kund behöver omgående avlastning i sitt transfereringsarbete då en stor volym dokument ska flyttas från ett system till ett annat. Vi söker en administratör som är duktig på att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och arbeta fokuserat och strukturerat. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom administration. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att tillhöra ett administrativt team som stöttar verksamheten inom kvalitetsområdet. 
Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Enklare ändringar i kvalitetsledningssystemet
  • Överföring av dokument till system
  • Överföring av text till nya mallar
  • Arkivering av dokument
  • Publicera nyhetsartiklar på intranätet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som medarbetare på TNG är du värdefull. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll – och inget annat!. 

Uppdraget är med start omgående om förväntas pågå till slutet av mars 2022.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker en person som är duktig på administration, som har ett öga för detaljer och som trivs med att arbeta med stora mängder textdokument.
Du bör vara van vid och trivas med att läsa igenom stora mängder material och själv kunna driva ditt arbete på ett strukturerat sätt. Mycket av materialet är skrivet på engelska så du bör känna dig trygg med språket både i tal och i skrift. 

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är naturligtvis meriterande men din inställning till typen av arbete är det viktigast. Kunden behöver med trygghet känna att du ihärdigt arbetar igenom allt material nogsamt för att kvaliteten på all dokumentation ska kunna upprätthållas då den transfereras till nya system.  

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-10-26
Lovisa Wang-Larsen
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Nordenskiöldsgatan 24