TNG
Administratör 50% till ToFindOut i Stockholm

Administratör 50% till ToFindOut i Stockholm

Nu söker vi en kollega till teamet på ToFindOut i Stockholm som gillar en blandning av administration, struktur och service

Uppdragsgivare ToFindOut
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-05
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Mobil Mobil
Hendrik Christiansson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Nu söker vi en kollega till teamet på ToFindOut i Stockholm som gillar en blandning av administration, struktur och service

ToFindOut är ett branschledande företag inom bakgrundskontroller och utökar nu sitt researcherteam. Jobbet är perfekt för dig som vill utveckladin administrativa ådra och samtidigt uppskattar daglig kontakt med, myndigheter, kunder, kandidater. Du kommer dagligen arbeta med våra leveranser av bakgrundskontroller genom att samla in, granska, tolka, analysera och sammanställa information.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som researcher på ToFindOut kommer du att ingå i ett team på 11 personer. Ett team med otroligt god harmoni och stämning där gemensamma styrkor är ansvar, empati och prestation.

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och dom ligger i framkant med digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning. Som researcher hos ToFindOut har du ett stort ansvar då du är den personliga kontakt som företagens kunder och kandidater möts av i deras bakgrundskontrollprocess.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med drygt 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som researcher kommer du att ta emot och hantera förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, främst i samband med rekrytering. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även globalt. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta främst med svenska bakgrundskontroller men även med bakgrundskontroller varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • Samla in information från öppna källor (ex myndigheter, domstolar), arbetsgivare/utbildningsinstitut och diverse databaser
  • Sammanställa, granska och presentera informationen
  • Ha kontakt med myndigheter, uppdragsgivare, kandidater och samarbetspartners
  • Möta kunders förfrågningar och vara behjälplig i kundservicefrågor

Du kommer sitta en hel del i telefonkö för att få in uppgifterna från de offentliga registren och samtidigt jobbar du med de andra arbetsuppgifterna.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut består av drygt 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm.

Start sker så snart rätt person kan vara på plats. Tjänsten är på 50% och inleds med en visstidsanställning fram till årsskiftet med god chans till förlängning efter det. Arbetstiderna är måndag till fredag 8:00-12:00.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som vill jobba på 50% och som gärna har någon sorts serviceerfarenhet och som gärna jobbar administrativa uppgifter. Du är flytande i svenska och engelska. 

 Som person tror vi att du:

  • Är strukturerad, systematisk och noggrann ditt arbetssätt, med god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och leverera mot deadlines.
  • Har förmågan att jobba på detaljnivå, samtidigt som du är duktig på att se ditt arbete i ett helhetsperspektiv
  • Gillar att hantera och kontrollera stora mängder insamlad information
  • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med uppsatta deadlines
  • Är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra för att nå goda resultat
ToFindOut

ToFindOut

TFO,Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekryteringssammanhang. ToFindOut är en nordisk leverantör och marknadsledande inom sin bransch och erbjuder företag och organisationer bakgrundskontroller och CV-verifiering i samband med anställning, inhyrning, samarbeten, företagsförvärv eller investeringar. Företaget tillhandahåller snabb och kostnadseffektiv service till sina kunder under full sekretess.

Uppdragsgivare ToFindOut
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-11-05
Hendrik Christiansson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Hendrik Christiansson

070-9378702

Räkna ut avståndet till jobbet

Barnhusgatan 3, Stockholm