TNG
Administratör Cash Management i Stockholm

Administratör Cash Management i Stockholm

Vi söker en administratör till Treasury Support som hanterar likvidflöden kopplat till bolagets utlåning, upplåning och treasury.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-05
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vi söker en administratör till Treasury Support som hanterar likvidflöden kopplat till bolagets utlåning, upplåning och treasury.

Välkommen till ett sammansvetsat och starkt team som hanterar bolagets flöden av likviditet. Är MT202 och MT103 något du är van vid att hantera? Jobbar du idag på en bank med utlandsbetalningar eller inom treasury med administration? Vill du komma till en mindre organisation där du ansvarar för administration av likvidflödet - då är det här ett jobb som matchar!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig att bli en del av ett starkt och omtyckt team som har ansvar för hanteringen av inkommande och avgående betalningar. I teamet hjälper vi varandra och tar ett gemensamt ansvar för att jobbet ska bli gjort på ett effektivt och säkert sätt. Som medarbetare på Cash Management har man många, både interna och externa, kontakter och är en viktig del i administrationen och hanteringen av likvider. Att det är riktigt stora belopp som vi hanterar ställer höga krav på säkerhet och noggrannhet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Det huvudsakliga ansvarsområdet för Cash Management är att säkerställa att bolaget har effektiva och säkra processer för att genomföra betalningar världen över. Ett urval av de dagliga arbetsuppgifterna är:

  • Tillse att utgående finansiella betalningar och slutkundbetalningar utförs enligt registreringen i affärssystemet
  • Avstämning av nostrokonton
  • Instruera manuella SWIFT betalningar
  • Förhandsavisera inkommande betalningar
  • Problemlösning i samband med betalningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer tillhöra ett tight team om 3 personer som är engagerade, genuina och kunniga inom sitt område. Kontoret ligger centralt i Stockholm och bolaget totalt har omkring 300 anställda. Du kommer att jobba kontorstider, men såklart möjlighet till flexibiltet. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig till september.

Detta är ett konsultuppdrag med chans till förlängning. Som konsult på TNG omfattas du såklart av kollektivavtal och kommer ha en dedikerad konsultchef.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 

Vi söker dig som har jobbat med avstämningar och gärna med hjälp av avstämningsverktyg som IntelliMatch, SmartStream eller liknande. Vi arbetar i en internationell miljö och därför är det nödvändigt att du har god kunskap i engelska såväl som svenska i tal och skrift. Vi arbetar i dagligen Officepaketet och speciellt i Excel, varför goda kunskaper i dessa kommer till nytta. Har du tidigare erfarenhet av att hantera internationella betalningar och är förtrogen med SWIFT:s meddelandetyper för att instruera om dessa betalningar är det meriterande. 

Som person är du strukturerad och noggrann och tycker om att jobba med siffror. Du är mycket ansvarstagande och har inget emot att jobba mot dagliga stopp-tider. Att ge service och ha mycket kontakt med kollegor och andra samarbetspartners är något som du trivs med. Vi tror att du gillar att samarbeta med andra för att lyckas ännu bättre.

TNG Group AB

TNG Group AB

,TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-03-05
Helena Björk
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Pyramidvägen 7