TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör / Ekonomiassistent till Stockholm!

Strukturerad och lyhörd medarbetare som vill arbeta inom ekonomi med administrativa uppgifter på it-bolag i Stockholm!

Nu söker vi för kund räkning en administratör / ekonomiassistent som vill vara del av ett glatt team som ansvarar för hantering av administrativa uppgifter för interna kunder runt om i landet? Är du kompetent och framförallt intresserad av koordinering, administration och ekonomi?

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Distansarbete
Distansarbete
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Teamet som du kommer att tillhöra ansvarar för hantering av administrativa uppgifter för företagets interna kunder runt om i landet. Följande arbetsuppgifter ingår i rollen:

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med god chans till överrekrytering direkt till företaget. Tänkt start är början på april 2023 med arbetstider 08:00-17:00 varje dag.

Placering är i Kista, men vår kund tillämpar en hybridmodell där de kombinerar arbete på kontoret med hemarbete.

Våra förväntningar

I den här rollen är det ett krav att du har en gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi och meriterande om du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Vidare har du ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter så som: erfarenhet av fakturering av tjänsteverksamhet, förståelse för bokföring och intäktsavräkning i tjänsteprojekt samt vana vid hantering av flöden av inkommande leverantörsfakturor.

Goda kunskaper i Officepaketet generellt krävs, framför allt Excel samt meriterande systemkunskaper är Navision, POBG6, Palette samt SAP och OpenText.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Alla lediga jobb