TNG
Administratör för kurser till Folkuniversitetet

Administratör för kurser till Folkuniversitetet

Vi söker dig som vill jobba som Kursadministratör för språkkurser på Folkuniversitetet i Stockholm! Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2022-01-16
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Helena Björk
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Vi söker dig som vill jobba som Kursadministratör för språkkurser på Folkuniversitetet i Stockholm! Välkommen med din ansökan!

Trivs du i en koordinerande roll där kontakten med människor står i främsta fokus? Då kan detta vara jobbet för dig! Som Kursadministratör hos Folkuniversitetet kommer du tillsammans med en kollega att ansvara för administration och koordinering av skräddarsydda företagsutbildningar i svenska. Ett roligt jobb med många både externa och interna kontakter där du får chansen att leverera riktigt bra service och representera Folkuniversitetet!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig ett varierande uppdrag som innebär mycket kontakt med både kunder, kollegor och kursdeltagare. Du kommer få ta ansvar för upplägg av våra anpassade företagsutbildningar i svenska i en koordinerande roll som Kursadministratör. För dig som trivs i en utåtriktad roll där du är navet för upplägg av kurser i svenska. Här får du genom detta konsultuppdrag möjligheten att bidra till Folkuniversitetets idé att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv!

Just nu behöver folkuniversitetet förstärkning under en period som sträcker sig från Januari och fram till Juni. Det är ett konsultuppdrag på 80%, men för rätt kandidat kan en utökning av omfattningen diskuteras. Du kommer alltså vara anställd hos oss på TNG och för oss är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ta emot beställningar av kurser och administrera offerter
  • Planera kurser samt matcha lärare till respektive kurs
  • Lägga in kurser i affärssystem
  • Administrativt hantera kursdeltagare
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Arbetsplatsen ligger centralt i Stockholm och är trivsam med positiva kollegor på Folkuniversitetet som välkomnar och stöttar dig under uppdragets gång!

TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som konsult hos oss är du extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi strävar efter att du som konsult ska få utvecklande uppdrag, trivsamma arbetsplatser och personligen bli stöttad och motiverad av din egna konsultchef. Med andra ord, vi vill att du ska trivas på jobbet!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du som söker har god erfarenhet av administration och försäljning samt att din känsla för kundservice är stark. Eftersom du kommer ha många dialoger med andra är det viktigt att kunna uttrycka sig i tal och skrift på god svenska.

Som person är du noggrann och självgående och du trivs när du får saker gjorda. Du gillar att lära dig nya saker snabbt och du gillar att jobba i olika system. Som kursadministratör är det viktigt att du kan arbeta organiserat och har problemlösningsförmåga. 

TNG Group AB

TNG Group AB

Studieförbundet Folkuniversitetet bedriver folkbildning och vuxenutbildning i hela Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Kunskap förändrar. Vi anser att kunskap har ett värde i sig, för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort. Folkuniversitetet ska vara en naturlig mötesplats för människors fria kunskapssökande – för lärande, kulturupplevelser och möjlighet till reflektion. Folkuniversitetet drivs i stiftelseform och utan vinstintresse. Folkuniversitetet är partipolitiskt obundet och fristående från religiösa och fackliga intressen.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-16
Helena Björk
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Helena Björk

0709-513569

Räkna ut avståndet till jobbet

Kungstensgatan 45, Stockholm