TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör / Handläggare till vår kund Swedbank

Spännande konsultuppdrag hos Swedbank, Stockholm som Handläggare / Administratör inom leasingtjänster.

Vill du vara en del av Swedbanks dynamiska Fleet Business Operations-team och vara en nyckelperson för administrationen av AutoPlans bilar? Just nu söker vi en erfaren och självgående administrativ handläggare för att förstärka vårt kunds team i Sundbyberg, Stockholm. Om du har tidigare erfarenhet inom ekonomi, fakturahantering och trivs med att arbeta i en teambaserad och föränderlig miljö, är detta en utmärkt möjlighet för dig.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som handläggare kommer du att ha följande arbetsuppgifter:

Värt att veta

Du välkomnas till ett härligt team bestående av 20 dedikerade medarbetare, där hälften är baserade i Stockholm och den andra hälften i Piteå. Din placering blir på vår kunds huvudkontor i Sundbyberg (Stockholm), där du kommer att utföra arbetet på plats.

Vi erbjuder en omfattning på 100% för uppdraget, som sträcker sig från önskad start senast den 20 augusti till den 31 december 2023. Detta ger dig en spännande möjlighet att vara en viktig del av vår kunds team under den angivna perioden.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb