TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom cash management till SEK

SEK söker en administratör till Treasury Support som hanterar likvidflöden kopplat till SEK:s utlåning, upplåning och treasury.

Välkommen till ett sammansvetsat och starkt team som hanterar SEK:s flöden av likviditet. Är MT202 och MT103 något du är van vid att hantera? Jobbar du idag på en bank med utlandsbetalningar, eller har gjort det tidigare och vill komma till en mindre organisation där du ansvarar för administration av likvidflödet eller jobbar du på en treasuryavdelning med administration, då är det här ett jobb som matchar!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig att bli en del av ett starkt och omtyckt team inom SEK som har ansvar för hanteringen av inkommande och avgående betalningar. I teamet hjälper vi varandra och tar ett gemensamt ansvar för att jobbet ska bli gjort på ett effektivt och säkert sätt. Som medarbetare på Cash Management har man många, både interna och externa, kontakter och är en viktig del i administrationen och hanteringen av likvider. Att det är riktigt stora belopp som vi hanterar ställer höga krav på säkerhet och noggrannhet.

Centralt kontor
Centralt kontor
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Det huvudsakliga ansvarsområdet för Cash Management är att säkerställa att SEK har effektiva och säkra processer för att genomföra betalningar världen över. Ett urval av de dagliga arbetsuppgifterna är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

SEK har ett fint och modernt kontor centralt i Stockholm med närhet till kollektivtrafik. Du kommer att ingå i ett team med tre kollegor som du kommer samarbeta med. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att hantera internationella betalningar och är förtrogen med SWIFT:s meddelandetyper för att instruera om dessa betalningar. Du har med hjälp av avstämningsverktyg som IntelliMatch, SmartStream eller liknande, jobbat med avstämningar sedan tidigare. Vi arbetar i en internationell miljö och därför är det nödvändigt att du har god kunskap i engelska såväl som svenska i tal och skrift. Vi arbetar i dagligen Officepaketet och speciellt i Excel, varför goda kunskaper i dessa kommer till nytta.

Som person är du strukturerad och noggrann och tycker om att jobba med siffror. Du är mycket ansvarstagande och har inget emot att jobba mot dagliga stopp-tider. Att ge service och ha mycket kontakt med kollegor och andra samarbetspartners är något som du trivs med. Vi tror att du gillar att samarbeta med andra för att lyckas ännu bättre.

Alla lediga jobb