TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom ekonomi till stort bolag

Vill du jobba med administration och ekonomi? Vi söker dig som vill utvecklas inom ekonomi till vår kund omgående. Läs mer här!

Vi söker dig som har ett intresse för ekonomi och administration och som vill utvecklas mer inom området. Vår kund är ett stort internationellt bolag där du kommer stötta upp i flera delar inom ekonomi.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjligheten att utvecklas inom administration och ekonomi, ett perfekt jobb för dig som är dig som är i början av din karriär inom ekonomi. Vår kund sitter i fina lokaler på Kungsholmen i Stockholmen. 

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör på ekonomiavdelningen kommer du att jobba brett och stötta upp där det behövs. Det kan bland annat innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och förväntas starta omgående. Vår kund sitter på Kungsholmen och du kommer bli ett team på 11 personer. Detta är ett konsultuppdrag via TNG på minst 6 månader med möjlighet till förlängning. 

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har ett intresse av ekonomi och administration samt har en stor vilja att lära dig mer. Inga specifika ekonomikunskaper krävs utan vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då du kommer ha olika kontaktytor internt och till viss del externt är det viktigt att du är kommunikativ samt är prestigelös då du kommer hjälpa till där det behövs.

Vi tror att du har jobbat med administration sedan tidigare för att lätt komma in i arbetsrollen och har goda kunskaper i svenska och engelska. 

Alla lediga jobb