TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom försäkring till Stockholm

Nu söker vi en administratör / handläggare till en kund inom försäkringsbranschen i Stockholm!

Vill du vara en del av ett engagerat administrations-team och få chans att arbeta inom försäkringsbranschen? Vi söker nu en administratör / handläggare till vår kund i Stockholm. Det är ett konsultuppdrag med start 2023-10-09 som pågår i ca tre månader, med möjlighet till förlängning. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär att inhämta löneuppgifter från Pensionsvalet och därefter, med hjälp av Excel, räkna ut premiebefrielse för KTP1.

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag på heltid med start 2023-10-09 som pågår till och med 2023-12-29, med möjlighet till förlängning. Du kommer vara anställd av oss på TNG men arbeta i vår kunds lokaler. Det finns möjlighet att arbeta på distans någon dag i veckan. 

Du kommer ingå i ett administrations-team som består av 16 medarbetare och en gruppchef.

Våra förväntningar

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom administration/handläggning. Du bör ha vana av att använda Excel som ditt arbetsredskap samt tala och skriva svenska obehindrat. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kooperativa tjänstepension eller av arbete med premiebefrielse vid sjukdom och/eller föräldraledighet. Som person är du noggrann, tålmodig, självständig och ansvarstagande.

Alla lediga jobb