TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom HR på Systembolaget i Stockholm

Nu söker vi en HR-administratör till Systembolaget vid Kungsträdgården

Är du strukturerad och har ett administrativt sinne? Kan du börja omgående och hjälpa till och avlasta HR-avdelningen på Systembolaget? Sök nu, vi intervjuar löpande och tillsättning är omgående!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Systembolaget ska alla känna sig välkomna, oavsett om du är kund eller anställd. Vi lever efter våra värderingar; omtänksam, kunnig och inspirerande. Som anställd kommer du vara en del av ett företag vars vision är att alkohol ska kunna njutas med omsorg om hälsan så att ingen tar skada.

Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm i fantastiska lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administratör kommer du bistå HR-avdelningen med olika administrativa uppgifter så som att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra en arbetsgrupp om totalt 20 personer. Tjänsten är på heltid vilket innebär 38,5 timmar/veckan. Tjänsten startar omgående och beräknas pågå i tre månader med viss möjlighet till förlängning.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med administrativt sinne, helst med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter tidigare. Du är noggrann och detaljorienterad och kan också prioritera mellan de olika arbetsuppgifterna som kommer in. Det är ett plus om du jobbat med HR-frågor eller på en löne- eller HR-avdelning tidigare.

Alla lediga jobb