TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom HR till Stockholm!

Vill du utvecklas inom HR i en bred roll med varierande administrativa uppgifter? Vår kund i Stockholm söker en HR-administratör!

Vår kund, ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag, behöver förstärka sin HR-avdelning med en positiv och administrativt intresserad kollega. Vi söker därför dig som vill arbeta med HR-administration, med fokus på anställning, personal och avtal.

Välkommen att läsa mer och skicka sedan in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är på en spännande förändringsresa inom HR och nu har du chansen att få hjälpa till genom att bidra administrativt inom HR. I denna roll erbjuds du ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade HR-kollegor.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-administratör kommer du att ta dig an ärenden genom vår kunds ärendehanteringssystem
Du kommer bland annat att:

Värt att veta

Vår kund sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent team, och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet! Detta är ett konsultuppdrag med arbetstider måndag-fredag kl. 08:00-16:15. Uppdraget planeras att starta igång den 1 augusti 2023 och pågå 6 månader, med stor möjlighet till förlängning. 

Våra förväntningar

För att du ska lyckas och trivas i rollen tror vi att du har arbetat med administration under flera år och det är meriterande om du arbetat med HR-administration. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Alla lediga jobb