TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom kundsupport till finansbolag

Drivs du av att jobba med administration inom finans och har en utbildning inom ekonomi? Då kan vi ha jobbet för dig!

Intresserad av att få in foten på ett finansbolag och har en känsla för administration och kundservice? Nu söker vi en kontraktsadministratör till ett finansbolag, där du kommer få möjlighet att utveckla ditt intresse för finans och din förmåga att bygga kundrelationer. Ta chansen att jobba i en roll med många kontaktytor och bli en del av detta finansbolag med kontor i centrala Stockholm. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På detta finansbolag kommer du att ha en social roll som bygger relationen mellan företag och partners. Här kommer du in på ett bolag som är måna om att du ska trivas och ger stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer bli en del av ett prestigelöst team som är öppet och hjälpsamt, och som ser fram emot att ta emot dig som deras nya kollega!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som kontraktsadministratör kommer du: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som kontraktsadministratör på detta finansbolag kommer du att sitta centralt i Stockholm och kommer vara en del av ett tight team som tillhör en större avdelning. Uppdraget är på heltid och du kommer att jobba kontorstider, mellan 8-17. Detta är till en början ett konsultuppdrag på 6 månader, med ambitionen att du senare kommer att överrekryteras. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Till jobbet som kontraktsadministratör söker vi dig som:

Det är också ett stort plus om du:

Alla lediga jobb