TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör inom myndighetsutredningar Stockholm

Erfaren administratör till en av våra storbankers avdelning för myndighetsutredningar med placering i centrala Stockholm.

Är du en administrativt lagd person som uppskattar problemlösning och har ett stort systemintresse? Vår kund, en storbank i Stockholm, behöver flera administratörer till avdelningen för myndighetsutredningar.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Du får jobba på en av de största bankerna i Norden med kontor i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Nederländerna och Storbritannien.

Centralt kontor
Centralt kontor
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som administratör vid bankens avdelning för myndighetsutredningar kommer du att få hjälpa till med diverse myndighetsförfrågningar. Uppdraget innebär att du arbetar av köer i olika gruppbrevlådor, söker information i bankens alla olika system samt svarar via mejl.

Värt att veta

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid under perioden 2023-01-23 - 2023-03-31 med möjlighet till förlängning och arbetstiderna är förlagda under kontorstider. Du kommer att utgå från bankens kontor med central placering i Stockholm.

Våra förväntningar

Du som söker har:

För att lyckas i rollen är du noggrann, snabb och gillar administrativt arbete. Vidare är du tekniskt lagd och har förmågan att snabbt orientera dig i många olika system.

Alla lediga jobb