TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Administratör / Koordinator till Talogy, Stockholm

Noggrann och utåtriktad administratör / koordinator med sinne för detaljer till Talogy i centrala Stockholm!

Vill du arbeta i ett spännande och globalt bolag som verkar inom psykologi och teknologi? Är du organiserad, strukturerad, gillar siffror och van att ha många bollar i luften? Då tror vi att du kommer trivas i rollen som administratör / koordinator hos Talogy. Vi kan erbjuda dig en varierande roll där du får vara spindeln i nätet för Talogys kunder, konsulter och anställda. Du är en viktig spelare genom alla administrativa flöden.

Varmt välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Talogy är ett globalt företag som verkar inom psykologi och teknologi. De söker nu förstärkning i form av en koordinerande administratör till Customer Experience teamet. Här jobbar du med att supportera både sälj, leverans och Finance där du adderar värde genom din noggrannhet, struktur, systemvana och detaljfokus.

Friskvård
Friskvård
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Centralt kontor
Centralt kontor

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen ingår att supportera företagets olika avdelningar från order, genom alla steg och team till avslutande fakturering.

Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Talogy har sitt kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag kl. 8:00-17:00 med möjlighet till flex. Tjänsten startar omgående och är ett konsultuppdrag på 12 månader med möjlighet till förlängning.

Hybridlösning möjliggör hemmaarbete 2 dagar i veckan och kollegorna är kompetenta och engagerade. Här har du möjlighet att utvecklas och bredda din arbetslivserfarenhet.

Våra förväntningar

För att lyckas och framför allt trivas i rollen ser vi gärna att du är serviceinriktad samt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du tycker om och är duktig på siffror, administration, koordinering och att supporta. Struktur och systemvana är viktigt och eftersom företaget är globalt behöver du kunna svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Alla lediga jobb